BrightAnalyticsissa liiketoiminnan takana on ihmisiä. He ovat saatavilla, helposti lähestyttäviä ja kertovat, mitä he tekevät. Tämä luo rauhallisuutta ja luottamusta.

-Gita Van den Boer, Toimitusjohtaja ja Chalon Perustajajäsen Chalo
"Meillä on suuria tavoitteita. Kyky seurata lukuja ja talousarviota on meille välttämätöntä, jotta voimme antaa yritykselle suuntaa."
- Gita Van den Boer, Toimitusjohtaja ja Chalon Perustajajäsen Chalo

Modules in use

Kunnianhimoinen tulevaisuus BrightAnalyticsin avulla kompassina

Kun intialaissyntyinen Gita matkusti juuriensa maahan vapaaehtoistyöhön ensimmäistä kertaa 30-vuotiaana, hän löysi nyt kuuluisan chai latten: mustan teen, jossa on yrttejä ja maitoa. Hän piti juomasta niin paljon, että kotiin päästyään hän teki siitä liiketoimintasuunnitelman. Hän perusti Chalon yhdessä kumppaninsa kanssa, joka oli kasvun ja ammattimaistumisen kynnyksellä kauppiasyrityksensä Beanworks Seeds and Grainsin kanssa luomuviljojen, siementen ja palkokasvien alalla. Viisi vuotta myöhemmin molempien yritysten konsolidoitu liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa. On sanomattakin selvää, että tähän kuuluu myös ammattimainen ja tiheä taloudellinen ja toiminnallinen raportointi.

Gita Van den Boer ja hänen kumppaninsa Peter Goethals inspiroivat ihmisiä syömään eri tavalla ja käyttävät Chalo-tuotemerkin alla outoja tuotteita ja raaka-aineita muista ilmastoista ja kulttuureista. Yhdessä sisaryhtiön ja kauppayhtiön Beanworks Seeds & Grainsin kanssa he ostavat palkokasveja, jyviä, siemeniä ja superfoodeja irtotavarana kaikkialta maailmasta myydäkseen niitä Euroopan elintarviketeollisuudelle.

“Peter ja minä haaveilimme yrityksemme perustamisesta lähtien säännöllisestä raportoinnista”, Gita aloittaa innostuneena. “Numerot auttaisivat meitä ohjaamaan liiketoimintaa ja kasvattamaan sitä edelleen.” Niin kauan kuin ne eivät kuitenkaan itse palkanneet kirjanpitäjää, niiden oli turvauduttava ulkopuoliseen kirjanpitäjään. “Siinä oli omat haittansa: olimme riippuvaisia, ja luvut toimitettiin staattisessa muodossa. Halusimme enemmän. Loppujen lopuksi meillä on suuria tavoitteita. Pystyminen budjetoimaan ja seuraamaan lukuja jatkuvasti on meille välttämätöntä, jotta voimme antaa yritykselle suunnan.”

Käytettävissä, saatavilla ja luotettava

Gita ja Peter käyttivät aluksi toista työkalua, mutta lopulta he päätyivät BrightAnalyticsiin. “Ensimmäisestä BrightAnalyticsin kanssa pidetystä tapaamisesta lähtien kaikki sujui ongelmitta. Kaupallinen yhteyshenkilömme hoiti odotusten hallinnan huippuluokkaa. Hän kertoi meille, mitä vaihtoehtoja meillä oli ja kuinka kauan kukin vaihe kestäisi, ja piti myös lupauksensa. Tiedän, miten poikkeuksellista se on IT-alalla: usein petyit ensimmäisen tapaamisen jälkeen, koska päädyt muihin työntekijöihin, jotka eivät saaneet toiminnallista analyysia oikein, mikä jättää kommunikaatioaukkoja.”

BrightAnalyticsilla se oli kaikkea muuta, Gita sanoo. “Yrityksen takana on ihmisiä. He ovat saatavilla, helposti lähestyttäviä ja kertovat siitä, mitä tekevät. Näin se onnistuu nykyään. Se luo rauhallisuutta ja luottamusta. Nyt tiedämme: jos joskus on jotain hätää, me hoidamme senkin.” Lisäetuna hän pitää sitä, että myös käyttöönotto sujui ongelmitta. “Otimme rakenteen tuloslaskelmastamme ja toteutimme kartoituksen sen pohjalta.”

Toimiva ja alentaa kynnystä

Gitan BrightAnalytics on avoinna milloin ja missä tahansa. “Järjestelmä on jatkuvasti ajan tasalla, eikä meidän tarvitse puuttua siihen manuaalisesti. Minulla on joka päivä väliaikainen tilannekatsaus kaikista meille tärkeistä tiedoista kunkin yrityksen osalta. Myös kirjanpitovirheiden jäljittäminen on helppoa. Budjetoinnissa voimme kokeilla, pelata ja testata skenaarioita. Tämä tekee budjetoinnista toimivaa, ja kynnys päästä alkuun on vähemmän korkea.”

Seuraavaksi Chalo aikoo käyttää BrightAnalyticsia myös operatiiviseen raportointiin. “Aiomme järjestää CRM:n niin, että KPI:t tulevat automaattisesti BrightAnalyticsista. Selkeästi, ammattimaisesti ja joustavasti ja yhdenmukaisella tavalla kahdelle yrityksellemme, jotka ovat loppujen lopuksi olennaisesti erilaisia rahoitusrakenteeltaan ja ohjausmekanismiltaan.”

Jatkuva mittaus, seuranta ja säätö

Gita hallinnoi myös yrityksen kirjanpito-osastoa BrightAnalyticsin avulla. Lisäksi työntekijöillä, joilla on taloudellinen tai hallinnollinen rooli, on usein oma käyttöoikeutensa – kullakin oma valtuutuksensa ja rajoitettu käyttöoikeus tai ei käyttöoikeutta – jotta he voivat tarkistaa taloudellisia tai hallinnollisia tietoja. “Ennen emme voineet pitää näitä asioita silmällä. Olimme laivassa, purjehdimme, mutta emme nähneet mitään”, Gita sanoo. “Nyt voimme ohjata: jatkuvasti mitata, seurata ja mukauttaa yrityksen tavoitteita. Tämä on kirjaimellisesti tuonut meidät siihen, missä olemme nyt. Se, että tämä on mahdollista, antaa minulle mielenrauhaa.”

logo flower

BrightAnalyticsin äänet Chalon mukaan:

  • Asianmukainen palvelu ja hallinnointi
  • Vahvistettu ja vahvistettu joukkue
  • Vlotte implementatie
  • Vähän rahaa budjetointiin
  • Ei mitään muita toimenpiteitä.
  • Yhtenäinen raportointi suuremmista yrityksistä.

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?