Parempi näkemys konsultointitoiminnastamme auttaa meitä havaitsemaan ja ratkaisemaan pullonkaulat nopeammin.

-Tom Ceusters, Toimisto- ja Hallintopäällikkö
"Ratkaisussa otetaan jo huomioon tilanteet, joita saatamme kohdata huomenna."
- Tom Ceusters, Toimisto- ja Hallintopäällikkö

Connectors in use

Modules in use

Ei toimittaja, vaan kumppani, joka ajattelee kanssasi.

Mitä teet, jos yrittäjänä huomaat yhtäkkiä yrityksesi kasvavan hyvin voimakkaasti oikean strategisen päätöksen ansiosta? Oikealla: ammattimaistaminen. Näin kävi rekrytointiyritys Dixon & Companylle. Kun heidän palkkalistoillaan olevien konsulttien määrä nelinkertaistui kahdessa vuodessa, Dixon & Company valitsi BrightAnalyticsin raportointialustan.

Antwerpenissa toimiva Dixon & Company etsii rekrytointitoimistona täydellistä uutta työntekijää lukuisille asiakkailleen, mutta se hankkii myös freelancereita tilapäisiin tehtäviin ja lähettää omia insinööri- ja talouskonsulttejaan. Erityisesti jälkimmäinen toimii kuin kello: kun vuonna 2017 konsultteja oli vain 25, vuoden 2019 loppuun mennessä heitä on jo yli 100.

Liiketoiminta ammattimaisemmalla tasolla

“Kun aloimme lähettää omia työntekijöitämme ja päätimme jakautua neljään yhtiöön, tajusimme, että Excel ei enää riittänyt talousraportointiin. Eri toimialojen johtajilla oli kullakin omat odotuksensa, ja halusimme antaa heille mahdollisimman suuren läpinäkyvyyden”, kertoo Tom Ceusters, Manager Office & Administration.

Dixon & Company – joka syntyi ja kasvoi puhtaasta ja puhtaasta yrittäjyydestä – päätti ammattimaistua. “Jo ensimmäisellä tapaamisella BrightAnalyticsin kanssa tiesin: tämä ei ole toimittaja, vaan kumppanuus. Näimme heti yhteistyön potentiaalin ja tunsimme olevamme tekemisissä kumppanin kanssa, joka ajattelee kanssamme. Meihin teki vaikutuksen myös järjestelmän joustavuus. Kaikki tarpeemme täyttyisivät. Nyt on kulunut yli puolitoista vuotta, ja he ovat ylittäneet odotuksemme.”

Valtavat ajansäästöt

Pian Dixon & Company huomasi, että heidän neljännesvuosittainen raportointiprosessinsa oli edennyt seuraavalle tasolle. “Neljännesvuosittaisten kokousten valmistelussa säästetty aika oli valtava. Aikaisemmin jouduimme usein lähettämään luvut myöhään illalla, kokousta edeltävänä päivänä; nyt kaikki tiedot ovat saatavilla hiiren napsautuksella. Ainoa asia, joka meidän on tehtävä, on tarkistaa, ettemme ole tehneet mitään käsittelyvirheitä omalta osaltamme. Sitten voimme olla varmoja, että kaikki järjestelmässä on oikein. Se, että meillä on neljännesvuosikokouksessamme laadukas ja luotettava järjestelmä, joka näyttää meille ajantasaiset ja oikeat luvut suorassa lähetyksessä, tekee kaiken maailman eron. Voimme luottaa siihen.”

Säädä nopeammin

Vuoden 2019 aikana Dixon & Company päätti ostaa myös BrightAnalyticsin toimintamoduulin. “Tämä oli linjassa tavoitteemme kanssa optimoida prosessejamme entisestään”, Tom sanoo. “Tämän moduulin ansiosta – joka yhdistää talous-, henkilöstö- ja CRM-tiedot – olemme onnistuneet yhdistämään monia asioita ja saamaan mielenkiintoisia tietoja konsulteistamme. Kuinka monta päivää he työskentelivät? Kuinka paljon koulutusta he saivat? Kuka jäi kotiin milloin, ja kuinka paljon kukin tuotti? Tämä parempi näkemys konsultointiliiketoiminnastamme auttaa meitä havaitsemaan ja korjaamaan pullonkaulat nopeammin.”

Lopuksi hän mainitsee BrightAnalyticsin ennakoivan lähestymistavan. “Tilanteet, joita saatamme kohdata tulevaisuudessa, on usein jo suurelta osin sisällytetty niiden ratkaisuihin. Arvostamme kuitenkin myös sitä, että rakennamme yritystämme yhdessä. Jos meillä on huoli tai ajatus, ratkaisu seuraa aivan lähitulevaisuudessa. Muutaman hetken palautteella saamme yleensä hyvin nopeasti aikaan tuloksia. Se on erittäin miellyttävää”, Tom toteaa lopuksi.

logo flower

BrightAnalyticsin edut Dixon & Companyn mukaan :

  • Todellinen kumppani, joka ajattelee ennakoivasti.
  • Tulevaisuuden kestävä alusta, joka ottaa jo nyt huomioon tulevaisuuden tarpeet.
  • Valtavat ajansäästöt talousraportoinnissa
  • Luotettava, laadukas ja vakaa järjestelmä
  • Yrityksen tarpeisiin räätälöity joustava ratkaisu

Mietitkö, mitä BrightAnalytics voi tarkoittaa sinulle?