Voimme käyttää sovellusta luottavaisin mielin. BrightAnalytics valvoo, että kaikki toimii moitteettomasti.

-Sam Blanckaert, Talous- ja IT-päällikkö
"Lukuihimme voi tutustua milloin tahansa. Internet-yhteys ja salasana riittävät."
- Sam Blanckaert, Talous- ja IT-päällikkö

Connectors in use

Modules in use

Oikea myyntipäätös napin painalluksella

Jos haluat syödä satunnaisesti suklaahahmoja Pyhän Nikolauksen tai pääsiäisen aikaan, olet epäilemättä jo tutustunut Länsi-Flanderin Libeertiin. Tämä Komenista kotoisin oleva perheyritys on myynyt suklaatuotteita ympäri maailmaa jo noin 100 vuoden ajan. Koska operatiivisesta raportoinnista oli tulossa yhä enemmän myynnin haaste, Libeert valitsi BrightAnalyticsin.

“Noin kaksi vuotta sitten emme voineet enää sivuuttaa asiaa: meidän oli löydettävä keino, jolla voisimme käsitellä myyntiä koskevaa operatiivista raportointia tehokkaammin”, aloittaa Sam Blanckaert, Manager Finance & IT. “Suklaahahmojen valmistaminen on ollut erikoisuutemme jo 100 vuoden ajan. Nykyään markkinoimme myös tabletteja ja pralineja sekä Belgiassa että kaikkialla maailmassa. Myyntipäätösten tekeminen oli kuitenkin usein hankalaa. Toiminnanohjausjärjestelmässämme oli runsaasti tietoa, mutta tarvitsimme hyvän raportointivälineen sekä selkeää viestintää luvuista.”

Tuskin tarvitsee investoida aikaa

Perusteellisen markkinatutkimuksen jälkeen Libeert valitsi BrightAnalyticsin. “Monet järjestelmät osoittautuivat käyttökelvottomiksi, monimutkaisiksi ja kalliiksi. BrightAnalytics kertoi meille: ‘Antakaa tiedot, sanokaa, mitä haluatte raportoinnin suhteen, ja me varmistamme, että se toimii’. He ottivat täyden vastuun raporttien kehittämisestä. He hakivat tietomme SAP:sta, siirsivät ne omille palvelimilleen ja loivat niiden avulla raportteja, jotka ovat koko yrityksen käytettävissä. Meidän piti itse investoida siihen hyvin vähän aikaa.”

BrightAnalytics lataa Libeertin tiedot joka ilta. Näin yritys voi seurata myynnin kehitystä päivittäin asiakas-, markkina- ja tuotetasolla. Vaikka kyseessä on edelleen tietotekniikkatapahtuma, Sam ei ole huolissaan. “Voimme täydellisesti seurata, että mikään ei ole mennyt pieleen. Näin ei ole vielä käynyt, mutta jos niin kävisi, tiedämme, että meille ilmoitettaisiin asiasta välittömästi ja voisimme toimia nopeasti. BrightAnalytics valvoo myös tätä, joten voimme käyttää sovellusta mielenrauhassa.”

Päivittäinen katsaus tuloslaskelmaan ja taseeseen

Libeert valitsi BrightAnalyticsin myös rahoitustasolla vähän myöhemmin. “Työskentelimme ennen Excelissä. Nykyään meillä on rahoitusmoduulin ansiosta päivittäinen näkymä tuloslaskelmaan ja taseeseen. Järjestelmä näyttää luvut meille sopivalla tavalla. Koska se on myös graafisesti vahva, raportit näyttävät kauniilta ja houkuttelevilta. Raportointi johdolle on heti helpottunut huomattavasti. Tunnistamme nopeasti eri osastojemme heikot kohdat ja voimme neuvoteltuamme tehdä tarvittaessa muutoksia.

Eri osastot, yksi kieli

Sam pitää etuna sitä, että BrightAnalyticsin työkalu toimii pilvipalvelun kautta. “Lukuihimme voi tutustua milloin tahansa. Internet-yhteys ja salasana riittävät. Voimme myös helposti määrittää valtuutukset ja siten määrittää, kuka saa nähdä mitä. Taloudesta ja raportoinnista on näin ollen tullut yhteinen vastuu. Sen jälkeen suorituskykymme on ollut salamannopeasti läpinäkyvää, ja lisäksi puhumme kaikki samaa kieltä lukujen osalta.

logo flower

BrightAnalyticsin edut Libeertin mukaan ovat seuraavat:

  • Ystävällinen ja ystävällinen ja ystävällinen mies
  • Kiitettäviä raportteja koko uudenaikaisuudesta
  • Myynnin myyntihenkilöstö klant-, markkina- ja tuotetasolla
  • Hyvä näkyvyys tuloksiin ja tasapainoon.
  • Graafisesti vahva ja uskomaton

Oletko kiinnostunut siitä, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?