Aikaa, jota ennen käytimme raporttien laatimiseen, käytämme nyt lukujen syvällisempään tarkasteluun.

-Vincent Bruyneel, talousjohtaja
"Olemme ryhmä yrityksiä, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä. BrightAnalytics niputtaa tämän monimutkaisuuden yhteen oivaltavaan työkaluun."
- Vincent Bruyneel, talousjohtaja

Connectors in use

Modules in use

Rahoitus nopeammalla, tarkemmalla ja tehokkaammalla tasolla.

Dynaaminen November Five sijaitsee kauniissa rakennuksessa Het Zuid -alueella Antwerpenissä: digitaalinen kiihdyttämö, joka keskittyy digitaalisten sovellusten, strategioiden ja muutosten kehittämiseen. Kun tämän seurauksena syntyi jonkin ajan kuluttua uusia yrityksiä, November Five päätti valita BrightAnalyticsin. “Siitä lähtien olemme hallinnoineet liiketoimintaamme ennakoivasti reagoinnin sijaan“, sanoo talousjohtaja Vincent Bruyneel. “Näin annamme suuntaa November Five:lle ja kumppanuuksillemme.”

Kaikki alkoi 5. marraskuuta 2008. Sovellusyrityksen ja 4 innokkaan kumppanin kanssa. Yksitoista vuotta myöhemmin November Five on kasvanut digitaalisten ratkaisujen kokonaisvaltaiseksi toimittajaksi. “Vuosien varrella valikoimamme on laajentunut valtavasti”, Vincent aloittaa. “Tarkastelemme nyt kaikkea, mikä voi nopeuttaa asiakkaiden toimintaa digitaalisesti, tuotestrategiasta, -määrittelystä ja -kehityksestä aina konseptien todentamiseen. Tämä on johtanut useiden uusien yritysten perustamiseen, joista kolme on edelleen salkussamme tähän päivään asti.” Yrityksen liikevaihto kasvoi sen mukana: alkuperäisestä 250 000 eurosta nykyiseen 8,5 miljoonaan euroon.

Yksinkertainen, intuitiivinen ja aina tarkka

Vähitellen syntyi tarve lähestyä rahoitusta ja valvontaa tehokkaammalla tavalla. Talouspäällikkö Ralph Van Tongelen selittää: “Siihen asti työskentelimme vain Excelissä. Hyvä raportointityökalu helpottaisi meitä. Deloitten kanssa tehdyn arvioinnin perusteella kutsuimme kaksi toimittajaa esittelyyn, joista BrightAnalytics oli yksi. Ensimmäinen toimittaja osoittautui keskittyvän enemmän tilitoimistoihin, mutta olimme jo hyvin vaikuttuneita heidän demostaan. Kun näimme BrightAnalyticsin mahdollisuudet, olimme kuitenkin positiivisesti yllättyneitä. Se oli niin yksinkertainen ja intuitiivinen! Pystyimme näkemään reaaliaikaisia tietoja ja konsolidoituja lukuja, tekemään käteisennusteita ja seuraamaan toimittajiamme ja asiakkaitamme. Viikkoa myöhemmin allekirjoitimme tilauslomakkeen, ja toista viikkoa myöhemmin kaikki oli toiminnassa.”

Eri yritykset yhdessä työkalussa

Se, että November Five saa työkalun avulla kaikkien yritystensä tiedot käyttöönsä, on tärkeä etu. “Monimutkainen tietomäärä eri yrityksistä on nyt koottu yhteen työkaluun. Lisäksi BrightAnalytics ottaa huomioon kaikkien näiden yritysten erityispiirteet: November Five keskittyy pääasiassa palveluihin, kun taas yritykset keskittyvät enemmän SaaS-lisensointiin”, Ralph sanoo. “Ja koska työkalu yhdistyy suoraan kirjanpitopakettiimme automaattisen synkronoinnin kautta, tiedämme, että luvut ovat aina tarkkoja. Virheriski on näin ollen mahdollisimman pieni automaattisen yhteyden ansiosta kirjanpitopakettiin. Lisäksi raportointiprosessi on nopeutunut: käytimme aiemmin raporttien laatimiseen käyttämäämme aikaa nyt lukujen syvällisempään tarkasteluun.”

Proaktiivinen ohjaus reaktiivisen sijaan

Parempi näkemys taloudellisesta suorituskyvystä on varmistanut, että November Five toimii nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin. “Nykyään hallinnoimme liiketoimintaamme ennakoivasti eikä reaktiivisesti. Hallinnoimme entistä enemmän talousarvioiden, ennusteiden ja skenaarioiden perusteella. Lisäksi jokainen saa sekä toiminnalliset että taloudelliset tunnusluvut ja tavoitteet. Tällä tavoin taloushallinto ei ainoastaan anna taloudellista vaan myös strategista suuntaa November Five -yhtiölle ja muille hankkeille“, Vincent sanoo. “Myös näiden yritysten johtajilla on suora pääsy järjestelmään, joten hekin näkevät reaaliaikaisesti, missä mennään, ja voivat tutustua analyyseihin ja raportteihin. Näin he ovat suoremmin mukana organisaatiomme toiminnallisissa ja taloudellisissa asioissa.BrightAnalytics tekee talousluvut läpinäkyviksi ihmisille, jotka eivät ole talouslukutaitoisia, ja se on tärkeä lisäarvo. ”

Vincentin mukaan raportointityökalun käyttö lisää myös luottamusta yrityksen pankki- ja sijoittajasuhdeosaston henkilöstön keskuudessa. “Vakavaraisuutta, kassavirtaa ja poikkeamia johtavista indikaattoreista seurataan nyt paljon nopeammin. Se, että me teemme näin ja että pankki tai sijoittaja saa nopeammin käsityksen asiasta, antaa heille luottamusta siihen, että me ryhmänä olemme ehdottomasti asioiden kärjessä”, Vincent toteaa lopuksi.

logo flower

BrightAnalyticsin äänet marraskuun viidennestä päivästä alkaen

 • Avulias ja intuitiivinen käyttöliittymä
 • Toegang tot complexe hoeveelheden data van meerdere diverse vennootschappen
 • Cijfers altijd accuraat dankzij een rechtstreekse link met boekhoudpakket
 • Versneld rapportage proces
 • Rahoitustukien myöntäminen ei ole tärkeää lasten ja nuorten koulujen kannalta.
 • Enemmän tietoa pankkisuhteista

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

 • Mikä on BrightAnalyticsin kohderyhmä?

  BrightAnalytics keskittyy organisaation raportointiin osallistuviin talousprofiileihin. Keskitymme organisaation toimitusjohtajiin ja talousjohtajiin.

 • Miksi käyttää BrightAnalyticsia talousjohtajana?

  Raportointialustamme tuottaa strategisia raportteja, jotta sinulla talousjohtajana on enemmän aikaa tulkita lukuja.