Asioiden mukauttamiseen on paljon tilaa. Minusta tämä on BrightAnalyticsin vahvuus.

-Tom Lokermans, Talousjohtaja
"Taloudellisen raportoinnin peruspaketti on erittäin kattava. Meidän ei tarvinnut juurikaan säätää tai lisätä mitään."
- Tom Lokermans, Talousjohtaja

Connectors in use

Modules in use

Tulosindikaattorit ja taloudellinen suorituskyky ovat avoimia yhdellä alustalla.

Tietoyritys Quality by Design (QBD ) on jo jonkin aikaa käyttänyt erilaisia työkaluja tukipalvelujensa toiminnan seurantaan. Onneksi he voivat luottaa BrightAnalyticsiin, joka yhdistää kaikki näiden eri järjestelmien tiedot yhdeksi alustaksi. Muutamalla klikkauksella he voivat kartoittaa taloudellisen tilanteen lisäksi myös ehdotetut keskeiset suorituskykyindikaattorit.

“Jos jollakin asiakkaallamme on idea uudesta tuotteesta, opastamme häntä kohti sen tehokasta tuotantoa”, talousjohtaja Tom Lokermans alkaa selittää. “Otamme laatuajattelun huomioon tuotantoprosessin alusta alkaen. Validoimme myös työkaluja ja tuemme asiakkaita ISO-projekteissa. Tätä varten meillä on noin 200 työntekijää, joista 125 Belgiassa.”

Useita työkaluja, yksi alusta

Quality by Design investoi jo jokin aika sitten työkaluihin, joilla eri osastojen toimintaa voidaan objektiivistaa ja valvoa. “Meillä on henkilöstöhallinnolle työkalu, joka antaa tietoa esimerkiksi rekrytointiprosessistamme. Mutta myös myyntiosastolle on oma järjestelmänsä, ja tietysti on myös talousraportointi. Meistä tuntui tehokkaalta yhdistää kaikki tämä yhdelle alustalle ja näin yksinkertaistaa raportointia ja tehdä siitä avoimempaa.”

Yritys lähti etsimään hyvää raportointityökalua. “Se ei kuitenkaan voinut maksaa meille omaisuuksia, emmekä halunneet jatkuvia lisäkehityskustannuksia. Kokeilimme useita paketteja, mutta ilman suurta menestystä”, Tom jatkaa.

Veroasiantuntijoidensa suosituksesta QBD kääntyi BrightAnalyticsin puoleen. “Ja sieltä löysimme etsimämme. Voimme nyt tehdä kaiken raportointimme yhdellä ja samalla alustalla. Meillä on nopea ja tarkka yleiskuva taloudellisesta tilanteestamme ja useista eri osastojen suorituskykyindikaattoreista. BrightAnalytics yhdistää eri työkalut toisiinsa. Monien eri raporttien vetämisen aika on ohi.”

Räätälöinti helppoa

QBD käyttää talousraportointiin BrightAnalytics-peruspakettia, joka on Tomin mukaan jo hyvin kattava. “Sillä voi tehdä hirveän paljon. Kun luvut on päivitetty yöllä, järjestelmä antaa meille seuraavana aamuna yleiskuvan tytäryhtiöidemme taloudellisesta suorituskyvystä. Voimme konsolidoida ne tai tarkastella niitä erikseen, asettaa jaksoja ja niin edelleen, ja kaikki tämä yksinkertaisella tavalla. Tuskin lisäsimme tai muutimme mitään tähän osioon.”

Eri osastojen tunnuslukujen raportointi vaati enemmän mukauttamista. “Onneksi se oli hyvin helppoa. Järjestelmä on käyttäjäystävällinen, ja siinä on paljon tilaa mukauttaa asioita. Minulle se on BrightAnalyticsin vahvuus. Mielestäni lisäetuna on se, että paitsi me, myös osastot itse voivat käyttää järjestelmää. Voimme helposti luoda rooleja ja määrittää, kenellä on pääsy mihin. Erittäin kätevää!”

logo flower

BrightAnalyticsin edut Quality by Designin mukaan:

  • Rahoitusraportoinnin selkeä ja vahva peruspaketti
  • Ystävällinen alusta
  • Paljon tilaa räätälöinnille
  • Mahdollisuus päättää, kuka pääsee käsiksi mihinkin

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?