BrightAnalyticsin ansiosta meillä on helikopterinäkymä koko yrityksestä.

-Davy Derammelaere, Zaakvoerder
"Vaikka olemme vielä tutustumisvaiheessa, tiedämme jo nyt, että investointi oli enemmän kuin arvokas."
- Davy Derammelaere, Zaakvoerder

Connectors in use

Modules in use

Helikopterinäkymä operatiivisesta toiminnasta

Omien työntekijöiden suorituskyvyn seuraaminen, jotta tarvittaessa voidaan tehdä muutoksia: se on Tecjobz HR Groupille välttämätöntä. Etenkin nyt, kun länsiflamilainen rekrytointiasiantuntija haaveilee kunnianhimoisesta kasvusta. Yleiskuvan säilyttämiseksi liiketoimintajohtajat Liselotte Degezelle ja Davy Derammelaere valitsivat BrightAnalyticsin. Operatiivisen raportoinnin lisäksi he ottavat tänään myös ensimmäiset askeleet kohti työkalun käyttöä talousraportointiin.

”Tällä hetkellä meitä on 12, pian meitä on 14, ja haluamme kasvaa entisestään”, johtaja Davy aloittaa innostuneena. Hän perusti vuonna 2018 yhdessä elämänkumppaninsa Liselotten kanssa Tecjobz HR Groupin, joka on erikoistunut teknisten ja logistiikkaprofiilien rekrytointiin. Lagom Engineering -nimellä he myös rekrytoivat ehdokkaita insinööri- ja johtotehtäviin. ”Erotumme muista rekrytointiyrityksistä erikoistumalla, mutta myös valitsemalla yhden keskeisen toimipisteen, josta käsin palvelemme asiakkaitamme. Täältä käsin meillä on suuret suunnitelmat kasvaa edelleen.”

Käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti vahva

Kasvun ja organisaation laajenemisen myötä tarvittiin työkalu, jolla voidaan seurata kaikkia liiketoimintaprosesseja ja valvoa kokonaisuutta. ”Haluamme säilyttää helikopterinäkymän koko yrityksemme toimintaan. Emme voi tehdä sitä ilman ammattimaista työkalua”, Davy sanoo. Yrittäjänä on entistä tärkeämpää pystyä reagoimaan nopeasti. Päätösten perustana ovat luvut ja oikea analyysi. Mittaaminen on tietämistä. Niinpä siirtyminen BrightAnalyticsiin tapahtui nopeasti.

Pian BrightAnalyticsin käyttöönoton jälkeen Tecjobz HR Group on jo ottanut operatiivisen raportoinnin täysimääräisesti käyttöön. ”ERP-paketin kanssa olevan linkin ansiosta työkalu antaa meille mahdollisuuden seurata sisäisten työntekijöidemme suorituskykyä erittäin miellyttävällä, käyttäjäystävällisellä ja visuaalisesti vahvalla tavalla, jotta voimme mukauttaa sitä tarpeen mukaan. Käymme yhdessä työntekijöidemme kanssa hyvin avointa vuoropuhelua raportoinnista”, Liselotte kertoo. ”Lisäksi operatiivinen raportointi antaa meille kuvan siitä, mitkä asiakkaat kasvavat, mitkä hidastuvat, … ja voimme näin seurata kaupallista kehitystä.”

Aseta rahoitusanalyysit helposti itse

Tecjobz HR Group on hiljattain alkanut käyttää BrightAnalyticsia myös taloudelliseen raportointiin, mutta yritys on johtajien mukaan vielä siirtymävaiheessa. ”Työskentelimme ennen eri työkalulla”, Davy sanoo. ”Ainoa asia, jonka näimme siinä, olivat numerot. Lisäksi järjestelmä oli hyvin hankala. Siksi siirryimme BrightAnalyticsin käyttöön myös talousraportoinnissa. Ja jälleen kerran tämän työkalun vahvuuksien vuoksi: sen visuaalinen voima, se, että löydämme asiat nopeasti, voimme tehdä omia analyysejämme, voimme asettaa parametrit itse , jne. Kaikki tämä hyvin yksinkertaisella tavalla.” Liselotte liittyy hänen seuraansa: ”Emme myöskään ole riippuvaisia kirjanpitäjästä tietäessämme, missä tilanteessa olemme. Vaikka olemme vielä selvitysvaiheessa, tiedämme jo nyt, että paketti oli investoinnin arvoinen. Tämä työkalu on paljon dynaamisempi kuin aiempi ratkaisumme, ja sillä voi tehdä paljon enemmän.”

Lopuksi Davy ja Liselotte mainitsevat myös BrightAnalyticsin palvelun. ”Koska olemme hyvin sitoutuneita palvelemaan asiakkaitamme ja ehdokkaitamme, olemme hyvin herkkiä tälle. Tietenkin jokaisessa IT-järjestelmässä voi ajoittain esiintyä teknisiä ongelmia. BrightAnalyticsissa näin käy harvoin, mutta kun näin käy, he viestivät asiasta hyvin nopeasti, jotta tiedämme heidän olevan tietoisia ongelmasta ja työskentelevän ratkaisun parissa.” Näin on myös BrightAnalyticsin tapauksessa. Vajaa puoli tuntia myöhemmin saamme uuden viestin, että ongelma on ratkaistu. Meidän ei tarvitse mennä itse sen perään”, Liselotte lisää.

logo flower

BrightAnalyticsin äänet Tecjobzin mukaan :

  • Dynaaminen, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
  • Visueel sterk
  • Snelle communicatie, prima service
  • Eenvoudig zelf in te stellen

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?