Aina kaikki luvut käsillä, järjestyksessä.

- Philippe Van den Bossche, CFO-palvelujen johtaja
"Olemme liikekumppaneita. BrightAnalyticsin avulla autamme asiakkaitamme tekemään parempaa työtä."
- Philippe Van den Bossche, CFO-palvelujen johtaja

Modules in use

Tulevaisuuden kirjanpitäjä

Se, mikä on hyvää, sitä noudatetaan. Tilintarkastus- ja kirjanpitotoimisto VGD törmäsi BrightAnalyticsiin, kun se etsi ratkaisua, jolla johdon raportoinnista saataisiin helpompaa ja helpommin saatavilla olevaa. Jo muutaman ensimmäisen kuukauden jälkeen BrightAnalyticsin tuoma lisäarvo oli niin merkittävä, että VGD on päättänyt ottaa paketin käyttöön asiakkailleen.

Ei niinkään kaukaisessa menneisyydessä VGD yhdisteli Excel-taulukoita ja kirjanpitopaketin osia tiedottaakseen omalle johdolleen yrityksen tuloksista. “Manuaalinen työ on kuitenkin valtavaa ajanhukkaa ja lisää virheiden riskiä. BrightAnalyticsin avulla meillä on kaikki luvut käsillä. Järjestyksessä. Johdon raportit ovat yhden sivun mittaisia. Ja jos meillä on kysyttävää, voimme helposti zoomata taustalla oleviin lukuihin. Pienimpiä yksityiskohtia myöten”, sanoo VGD:n talousjohtaja Marc Christiaens. Samalla BrightAnalytics-alusta takaa helpon luotonhallinnan ja tehokkaan sisäisen viestinnän.

Liikekumppanit

Lisäksi VGD on muutakin kuin BrightAnalyticsin käyttäjä. Se on kumppani. Ne tarjoavat järjestelmää myös asiakkailleen. Eikä se ole sattumaa. “Tavoitteenamme on olla tulevaisuuden kirjanpitäjä. BrightAnalyticsin kaltaisella älykkäällä teknologialla on tässä keskeinen rooli. Kirjanpitoprosessien digitalisointi ja automatisointi antaa enemmän aikaa analyyseille. Tämä johtaa parempaan ymmärrykseen liiketoimintapolitiikasta ja parempiin päätöksiin. Myös asiakkaillemme”, sanoo uuden CFO Services -osaston johtaja Philippe Van den Bossche. “Olemme muutakin kuin kirjanpitäjiä, jotka käsittelevät numeroita. Olemme liikekumppaneita: ohjaamme asiakkaitamme tekemään parempaa.”

Johtava teknologiayritys

Perheyrityksiin keskittyvänä tilintarkastus- ja tilintarkastusyrityksenä VGD profiloituu edelläkävijänä IT-mahdollisuuksiin liittyvien rahoituspalvelujen alalla. Yhdessä ToCon kanssa he ovat jo käynnistäneet online-asiakasportaalin. BrightAnalyticsin nopeus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys sopivat täydellisesti yhteen. “BrightAnalyticsin meille tuottama lisäarvo voi tuottaa valtavia etuja myös asiakkaillemme.

Työkalun avulla numeroiden ymmärtämiseen ei tarvita talousalan koulutusta. Analyysi tehdään automaattisesti. Asiantuntijoina se antaa meille mahdollisuuden seurata ja neuvoa asiakkaitamme entistä paremmin ja aktiivisemmin. Näin annamme yritysjohtajille paremman käsityksen liiketoiminnastaan. Myös ne, jotka luottavat nykyään vaistoonsa”, Marc Christiaens sanoi.

logo flower

BrightAnalyticsin äänet VGD:n mukaan:

  • Viihtyisyys, luotettavuus ja käyttömukavuus
  • Tijdsbesparend
  • Pienimmissä yksityiskohdissa
  • Enemmän aikaa analysointiin

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?