Erääntymismoduuli

Visualisoi avoimet saldot yhdellä napsautuksella.

Agings dashboard klanten leveranciers en aging vervaldag balansen BrightAnalytics

Tämän moduulin avulla voit helposti jakaa nykyisen eräpäivän saldon sisäisten sidosryhmien kanssa ja antaa jokaiselle edustajalle päivittäisen yleiskatsauksen hänen asiakassalkussaan olevista maksamattomista laskuista.

Tätä erääntymismoduulia voidaan käyttää myös asiakkaiden seurantaan, ja seurantatiedot voidaan syöttää suoraan järjestelmään. Jos maksuehto on päättymässä, käyttäjälle voidaan lähettää ilmoitus, jotta hän voi tarvittaessa ryhtyä toimenpiteisiin.

BrightAnalytics-alustan avulla varmistetaan, että tilitiedot (asiakkaat – toimittajat) ja kassatilanne haetaan automaattisesti kirjanpidosta. Näin säästät aikaa ja resursseja ja voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää!

logo flower

Etsitkö lisää ajattelemisen aihetta?

Kuuntele käteisvarat ja erääntyminen -podcast, niin saat lisää tietoa käteisvarojen hallinnan optimoinnista sekä käteisvarojen ennusteen integroimisesta talous- ja liiketoimintaprosesseihisi.

  • Kuka on BrightAnalytics?

    BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

  • Mitä on hallintoraportointi?

    Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

  • Mitä BrightAnalytics tarjoaa kassaraportoinnin osalta?

    BrightAnalyticsin kassamoduuli koostuu erääntymisistä (asiakkaat-toimittajat) ja kassaennusteesta. Tämä voidaan valinnaisesti sisällyttää alustaan. Mitä monipuolisempi tietolähde on, sitä enemmän trendejä voidaan ennustaa käteisrahan yhteydessä.