Exact online logo
Let’s get you up and running with data from Exact Online

Category

 • ERP
 • Rahoitus

Integration Type

 • Standard API

Exact Online

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Exact Onlinen tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Exact Online -palvelusta

Exact Online automatisoi kirjanpito-, rahoitus-, ERP-, HRM- ja CRM-prosessit modulaarisen rakenteen avulla. Ohjelmistoyritys Exact tarjoaa myös muita ohjelmistoja, sekä tiloissa että pilvipohjaisia järjestelmiä.

BrightAnalytics on yhteydessä myös näihin järjestelmiin! Tutustu muihin integraatioihin: Exact Globe, Exact Financials, Exact ProAcc ja Exact Synergy.

Tecjobz testimonial BrightAnalytics
Vaikka olemme vielä tutustumisvaiheessa, tiedämme jo nyt, että investointi oli enemmän kuin arvokas.
– Davy Derammelaere, Zaakvoerder
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 

 • Mitä on hallintoraportointi?

  Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

 • Onko BrightAnalytics ratkaisu monimutkaisille yrityksille?

  BrightAnalytics on ratkaisu mille tahansa yritykselle: monimutkaiselle tai vähemmän monimutkaiselle. Ratkaisu kasvaa yrityksen mukana. BrightAnalytics on ihanteellinen myös yrityksille, joiden liiketoiminta on hyvin monimutkaista, kuten useat yritykset, eri valuutat, konsolidointi jne.

 • Mitä on taloudellinen raportointi?

  Financial reports provide insight into the state of the company, in this case, more specifically, the financial status.