Fishbowl logo
Let’s get you up and running with data from Fishbowl

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Fishbowl

Integrointi

BrightAnalytics on yhteydessä Quickbooks- ja Fishbowl-järjestelmiin ja keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti ja saada reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti Fishbowlin tiedot selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoa Fishbowlista

Fishbowl on ohjelmisto, joka keskittyy tuotannon ja varaston hallintaan Quickbooks-, Xero- ja… Sen toimintoihin kuuluvat muun muassa varastonhallinta, työvoiman ja työn seuranta sekä tilausten hallinta ja .

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Ja koska työkalu on suoraan yhteydessä kirjanpitopakettiimme automaattisen synkronoinnin kautta, tiedämme, että luvut ovat aina tarkkoja.”
– Ralph Van Tongelen, Talouspäällikkö
November Five -logo