IFS-logo
Let’s get you up and running with data from IFS

Category

 • ERP

IFS

Tietoa IFS:stä

IFS on ruotsalainen monikansallinen yritys, joka kehittää ja toimittaa ERP-, EAM- ja ESM-järjestelmiä eri yrityksille. IFS tarjoaa ensisijaisesti ratkaisuja yrityksille, jotka valmistavat ja jakelevat tavaroita, rakentavat ja ylläpitävät omaisuutta sekä hallinnoivat palvelupainotteisia toimintoja.

Tietoja BrightAnalyticsista

BrightAnalytics keskittää sekä taloudelliset että operatiiviset tiedot yhteen työkaluun ja muuntaa nämä tiedot selkeiksi ja tehokkaiksi kojelaudoiksi.

Johdon raportointialustamme luo automaattisesti interaktiivisia raportteja, kaavioita ja tuloskortteja, jotka antavat välittömän kuvan organisaatiosi suorituskyvystä.

BrightAnalytics tarjoaa 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, sillä sekä taloudellisia että toiminnallisia tunnuslukuja voidaan tarkastella milloin ja missä tahansa.

Tutustu BrightAnalyticsin raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.