KPD-logo
Let’s get you up and running with data from KPD

Category

  • ERP

KPD

Integrointi

BrightAnalytics on moitteettomasti yhteydessä KPD:hen ja 120 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit loputtomasti yhdistellä näitä lukuja ja saada arvokkaimmat tiedot.

KPD:n tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnayticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Verhelst-konsernin talousjohtajan Dries Devroen mukaan:
”BrightAnalyticsin raportoinnin ansiosta voimme paremmin seurata rakennustyömaiden suorituskykyä, ottaa talteen lisätyötä ja laskuttaa sen uudelleen.”

Tietoja KPD:stä

KPD kehittää tuotteita erityisesti rakennusteollisuutta varten ja tarjoaa mahdollisuuden hallita rakennushankkeen kaikkia vaiheita logistiikan hallinnasta ja lähettämisestä henkilöstöhallintoon. Lisäksi konsultit varmistavat, että ohjelmistoratkaisut mukautetaan täysin yrityksen päivittäiseen toimintaan.

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Emme voi jättää ongelmaa työmaalle. Meidän kaltaisemme yrityksen on oltava tarkkana. BrightAnalyticsin ansiosta voimme.
– Dries Devroe, Talousjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!