Microsoft Dynamics NAV
Let’s get you up and running with data from Microsoft Dynamics Navision

Category

  • CRM
  • ERP
  • Rahoitus

Microsoft Dynamics Navision

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa Microsoft Dynamics Navisionin tiedot automaattisesti selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki rahoitus-, toiminta- ja kassaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Microsoft Dynamics Navisionista ja Microsoft Dynamicsista

Microsoft Dynamics NAV (nykyisin Dynamics 365 Business Central) on yritysresurssien suunnittelusovellus, joka auttaa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ja suurten kansainvälisten konsernien paikallisissa tytäryhtiöissä talouden, tuotannon, asiakassuhteiden hallinnan, toimitusketjujen, analytiikan ja sähköisen kaupankäynnin kanssa.

BrightAnalytics yhdistää kaikenlaisiin sovelluksiin, sekä uusiin että vanhempiin paketteihin, olipa kyseessä sitten kirjanpito-, ERP- tai CRM-ohjelmisto. BrightAnalytics on yhteydessä Microsoft Dynamics NAV 2012, 2015 ja 2017 myös.

Microsoft Dynamics on useita modulaarisia ja käyttövalmiita sovelluksia sisältävä tuotesarja, jossa yhdistyvät CRM- ja ERP-tiedot sekä liiketoimintalogiikka ja -prosessit. Jotta saat organisaatiostasi täydellisen katsauksen helikopteriin, BrightAnalytics on yhteydessä lukuisiin muihin paketteihin, kuten Microsoft Dynamicsin eri paketteihin.

BelgianPorkGroup_testimonial_BrightAnalytics
BrightAnalyticsin työntekijät vastaavat aina heti kysymyksiimme. Saamme vastauksen samana päivänä ja usein jopa ratkaisun.
– Joeri Vandewaetere, Varainhoidon valvoja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!