SAGA Software_logo
Let’s get you up and running with data from SAGA Software

Category

 • Rahoitus

SAGA Software

Integrointi

BrightAnalytics on yhteydessä SAGA Softwareen ja 150 muuhun kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmään ja keskittää kaikki talous- ja toimintatiedot yhdelle alustalle.

BrightAnalytics muuntaa tiedot automaattisesti intuitiivisiksi ja visuaalisesti tehokkaiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka antavat välittömän kuvan yrityksesi suorituskyvystä.

Näin saat organisaatiostasi täydellisen 360 asteen yleiskatsauksen, ja sekä taloudelliset että toiminnalliset tunnusluvut ovat käytettävissä milloin tahansa ja missä tahansa.

BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja SAGA Software -ohjelmistosta

SAGA Software on romanialainen ohjelmisto, joka tarjoaa ohjelmia kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja varastonhallintaan.

Stasin suosittelu
Ulkomaisten sivukonttoreidemme kirjanpitopaketit, joissa on muita valuuttoja, integroitiin nopeasti.
– Gilles Desmet, tuote ja rahoitus
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.