Turvallisuus ja teknologia.
Kirkkaat painopisteet

Me BrightAnalyticsilla teemme kaikkemme riskien vähentämiseksi. Ihmisten, teknologian ja prosessien avulla.

atom-alt

Yksityinen pilvi

BrightAnalytics luo jokaiselle asiakkaalle oman ympäristön. Näin luottamukselliset tietosi eivät koskaan joudu ei-toivottujen käsiin.

atom-alt (2)

Fyysinen turvallisuus

BrightAnalytics käyttää ulkopuolista biometrisesti lukittua tietokeskusta Belgiassa (Unix Solutions). Tietosi ovat näin ollen erittäin turvattuja ja suojattuja Belgian lainsäädännön mukaisesti.

atom-alt (5)

Terveystarkastus

Varmistaaksemme, että raportointi on yhdenmukainen lähdetietojen kanssa, olemme ottaneet käyttöön sisäänrakennettuja terveystarkastuksia, jotka havaitsevat poikkeamat alustan ja lähdetietojen välillä.

atom-alt (1)

Turvattu verkko

BrightAnalyticsin verkko käyttää kerroksellista arkkitehtuuria, joka suojaa erillään.

atom-alt (3)

Soveltamistoimenpiteet

Tarjoamme tarvittavat toimenpiteet, jotka pitävät sovelluksen vahvana ja turvallisena, kuten jatkuvat ohjelmistopäivitykset, koodin tarkistukset, tunkeutumistestaus ja eettinen hakkerointi.

atom-alt

Seuranta

BrightAnalytics seuraa sovellusta jatkuvasti. Jokaisesta sisäänkirjautumisesta ja muutoksesta pidetään kirjausketjua, joka valvoo sovellusten käyttöä.

”Tiedot visualisoidaan selkeinä kassavirtaraportteina, ja ne antavat sekä johdolle että osakkeenomistajille jatkuvan käsityksen yrityksen taloudellisesta suorituskyvystä.”
– Philippe Van Den Bossche, Talousjohtajan palvelupäällikkö (VGD)
House of Talents logo
Lets make your data talk BrightAnalytics

Onko kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Kehittäjämme ja liiketoiminta-analyytikkomme ovat tukenasi.