Kassaennuste

Määritä tuleva taloudellinen tilanteesi.

Kassaraportointi - kassavirtaennuste

Tähän moduuliin keskitetään kaikki tiedot, jotka vaikuttavat oikeaan käteisennusteeseen: historialliset luvut, erääntymissaldot, käyttöpääoman suhdeluvut, budjetit, suunnitellut investoinnit, takaisinmaksutaulukot, tilauskirjat ja myyntisuppilot. Mitä monipuolisemmaksi teemme tietolähteen, sitä enemmän trendejä voit ennustaa ja tukea yrityksesi kasvutavoitteita.

BrightAnalyticsin avulla voit yhdistää loputtomasti eri tietolähteistä saatuja lukuja. Koskaan ennen et ole pystynyt lähestymään niin täydellisesti sitä, miten yrityksesi käy käteisvarojen suhteen nyt ja lähitulevaisuudessa.

Huomaa, että käteisennuste voidaan määrittää vain, kun ikääntymismoduuli on määritetty.

”Kun koronakriisi puhkesi, saimme sekä asiakkailta että tavarantoimittajilta signaaleja, joiden ansiosta ymmärsimme, että kassavirtamme tarkka seuranta oli välttämätöntä.”
– Bart Van den Broeck, Talousjohtaja
Van der Erven logo

Oletko kiinnostunut kassamoduulistamme?

  • Kuka on BrightAnalytics?

    BrightAnalytics on nuori yritys, jolla on suuria tavoitteita. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa yritystä nopeuttamaan liiketoimintaansa tarjoamalla selkeän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä. Tätä varten automatisoimme talous-, toiminta- ja kassatietojesi monimutkaiset raportointiprosessit. Näin seuraat jatkuvasti yrityksesi sykettä ja kasvat nopeammin mutta hallitusti.

  • Mitä BrightAnalytics tarjoaa kassaraportoinnin osalta?

    BrightAnalyticsin kassamoduuli koostuu erääntymisistä (asiakkaat-toimittajat) ja kassaennusteesta. Tämä voidaan valinnaisesti sisällyttää alustaan. Mitä monipuolisempi tietolähde on, sitä enemmän trendejä voidaan ennustaa käteisrahan yhteydessä.

  • Mitä on hallintoraportointi?

    Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.