Tervetuloa,
Me olemme BrightAnalytics.

Tutustu tiimiin BrightAnalyticsin takana. Kaikilla on intohimo analytiikkaan ja teknologiaan sekä sydän asiakkaitamme kohtaan, jotta voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tutustu BrightAnalyticsiin

Bright-tiimimme koostuu raportoinnin, liiketoiminta-analyysin ja IT-kehityksen asiantuntijoista. Keskitymme vahvasti asiakaspalveluun ja intohimolla analyyseihin ja teknologiaan, joiden avulla muunnamme asiakkaidemme toiveet käyttäjäystävällisimmiksi raporteiksi.

Tapaa perustajat

 • olivier

  Olivier Seynhaeve

  Olivier aloitti Accentilla Senior Analyst – Developer -tehtävissä. Siellä hänestä tuli IT-päällikkö. Hankittuaan kokemusta ohjelmistojohtajana QISSmessä hän perusti BrightAnalyticsin yhdessä Loden ja Merijnin kanssa. Olivier myös kouluttaa ja valmentaa nuoria lahjakkuuksia ohjelmistokehittäjiksi BrightStaffingin, belgialaisille vuokratyöyrityksille suunnatun pilvisovelluksen, toisena perustajana.

 • merijn

  Merijn Demuynck

  Merijn aloitti uransa Accent Jobsilla ohjelmistokehittäjänä ja kehittyi projektipäälliköksi. Myöhemmin QISSmen ohjelmistojohtajana hän koulutti paljon kehittäjiä.

  Hän tekee sitä edelleen, sillä BrightAnalyticsin toisena perustajana Merijn myös valmentaa ohjelmistokehittäjien suurta joukkoa.

 • lode

  Lode Bogaert

  Lode työskenteli 9 vuotta liiketoiminta-analyytikkona ja talouspäällikkönä Accent Jobsissa ja sitten House of HR:ssä ennen kuin hän aloitti BrightAnalyticsin kasvutarinan.

  Perustajajäsenenä hän kouluttaa liiketoiminta-analyytikkojamme, jotta heistä tulisi alan crack-ammattilaisia.

Hallitustamme vahvistavat

 • jurgen

  Jürgen Ingels

  Jürgen Ingels on yrittäjä ja pääomasijoittaja. Merkittävä läpimurto oli Clear2Payn, FinTech-alan edelläkävijäyrityksen, kanssa. Nykyään Jurgen on Smartfinin toimitusjohtaja. He sijoittavat rahastollaan lupaaviin eurooppalaisiin teknologiayrityksiin.

  Lisäksi hän on useiden eri alojen tunnettujen yritysten hallituksessa.

 • roel

  Roel Caers

  Roel Caers on Guardsquaren toimitusjohtaja. Roel valvoo Guardsquaren päivittäistä toimintaa. Hän varmistaa, että yrityksen organisaatio, resurssit ja tavoitteet ovat linjassa sen pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden kanssa. Roelilla on yli 20 vuoden kokemus tietotekniikka-alalta, josta hän on toiminut 10 vuotta eri johtotehtävissä.

 • thomas

  Thomas Depuydt

  Ennen siirtymistään SmartFinille Thomas työskenteli salkunhoitajana iMindsissä (nykyään osa imeciä), jossa hän hoiti yli 100 yrityksen salkkua ja tuki niitä niiden varainhankinta- ja kasvustrategioissa. Aiemmin Thomas työskenteli Accenturen liikkeenjohdon konsultointiyhtiössä ja viime aikoina Bain & Companyn pääomasijoituskonsultointiyksikössä, jossa hän neuvoi sijoitusrahastoja ja yrityksiä strategisissa ja operatiivisissa kysymyksissä.

Kasvamme yhdessä Bright-kumppaneidemme kanssa
 • BOFIDI-logo
 • KBC:n ja BrightAnalyticsin kumppanuus yrityspankkitoiminnassa
 • Partena Professional_logo - BrightAnalytics-kumppani
 • planacy logo horizontal
 • VanRoey.be_logo
 • VGD_B&W - BrightAnalytics-kumppani