Tervetuloa.
Me olemme BrightAnalytics.

Tutustu tiimiin BrightAnalyticsin takana. Suhtaudumme intohimolla analytiikkaan ja teknologiaan sekä sydämellisesti asiakkaisiimme, jotta voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tutustu BrightAnalyticsiin

Bright-tiimimme koostuu raportoinnin, liiketoiminta-analyysin ja IT-kehityksen asiantuntijoista. Keskitymme vahvasti asiakaspalveluun ja suhtaudumme intohimolla analyyseihin ja teknologiaan, joiden avulla muunnamme asiakkaidemme toiveet käyttäjäystävällisimmiksi raporteiksi.

Tutustu perustajiin

 • olivier

  Olivier Seynhaeve

  Olivier aloitti Accentilla Senior Analyst – Developer -tehtävissä ja eteni  tietohallintopäälliköksi. Hankittuaan kokemusta ohjelmistojohtajana QISSme:ssä hän perusti BrightAnalyticsin yhdessä Loden ja Merijnin kanssa. Olivier myös kouluttaa ja valmentaa nuoria lahjakkuuksia ohjelmistokehittäjiksi BrightStaffingin, belgialaisille vuokratyöyrityksille suunnatun pilvisovelluksen, toisena perustajana.

 • merijn

  Merijn Demuynck

  Merijn aloitti uransa Accent Jobsilla ohjelmistokehittäjänä ja eteni  projektipäälliköksi. Myöhemmin hän koulutti paljon kehittäjiä QISSme:n ohjelmistojohtajana.

  Hän tekee sitä edelleen, sillä BrightAnalyticsin yhtenä perustajajäsenenä Merijn valmentaa ohjelmistokehittäjien suurta joukkoa.

 • lode

  Lode Bogaert

  Lode työskenteli 9 vuotta liiketoiminta-analyytikkona ja talouspäällikkönä Accent Jobsissa ja sitten House of HR:ssä, ennen kuin hän aloitti BrightAnalyticsin kasvutarinan.

  Perustajajäsenenä hän kouluttaa liiketoiminta-analyytikkojamme alan mestareiksi.

Hallitustamme vahvistavat

 • jurgen

  Jürgen Ingels

  Jürgen Ingels on yrittäjä ja pääomasijoittaja. Hänen merkittävä läpimurtonsa tapahtui Clear2Payn, FinTech-alan edelläkävijäyrityksen, kanssa. Nykyään Jurgen on Smartfinin pääosakas. He sijoittavat rahastollaan lupaaviin eurooppalaisiin teknologiayrityksiin.

  Lisäksi hän on useiden eri alojen tunnettujen yritysten hallituksessa.

 • roel

  Roel Caers

  Roel Caers on Guardsquaren toimitusjohtaja. Roel valvoo Guardsquaren päivittäistä toimintaa. Hän varmistaa, että yrityksen organisaatio, resurssit ja tavoitteet ovat linjassa sen pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden kanssa. Roelilla on yli 20 vuoden kokemus tietotekniikka-alalta, josta hän on toiminut 10 vuotta eri johtotehtävissä.

 • thomas

  Thomas Depuydt

  Ennen siirtymistään SmartFinille Thomas työskenteli salkunhoitajana iMindsissä (nykyään osa imeciä), jossa hän hoiti yli 100 yrityksen salkkua ja tuki yritysten varainhankinta- ja kasvustrategioita. Aiemmin Thomas työskenteli liikkeenjohdon konsultointitehtävissä Accenturessa sekä Bain & Companyn pääomasijoituskonsulttina neuvoen sijoitusrahastoja ja yrityksiä strategisissa ja operatiivisissa asioissa.

Kasvamme yhdessä Bright-kumppaneidemme kanssa
 • BOFIDI-logo
 • KBC:n ja BrightAnalyticsin kumppanuus yrityspankkitoiminnassa
 • Partena Professional_logo - BrightAnalytics-kumppani
 • planacy logo horizontal
 • VanRoey.be_logo
 • VGD_B&W - BrightAnalytics-kumppani
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

 • Onko BrightAnalytics ratkaisu monimutkaisille yrityksille?

  BrightAnalytics on ratkaisu mille tahansa yritykselle: monimutkaiselle tai vähemmän monimutkaiselle. Ratkaisu kasvaa yrityksen mukana. BrightAnalytics on ihanteellinen myös yrityksille, joiden liiketoiminta on hyvin monimutkaista, kuten useat yritykset, eri valuutat, konsolidointi jne.