Miksi BrightAnalytics?

Maineensa arvoinen BrightAnalytics on intuitiivinen, luotettava ja nopea raportointialusta, joka on tarkoitettu kaikille, joilla on kunnianhimoisia tavoitteita.

Lisää nopeutta BrightAnalyticsin avulla

Saat toimitusjohtajana välittömän näkyvyyden ja voit tehdä oikeita strategisia päätöksiä konsolidoimalla taloudellisen ja operatiivisen raportoinnin.

Talousjohtajana taas voit viedä talousosastosi huipulle automatisoimalla hallintoraportoinnin. Säästä aikaa ja tee luotettavia päätöksiä BrightAnalyticsin avulla.

Raportointialustamme nostaa sinut huippuvaihteelle!

”Tiedot visualisoidaan selkeinä kassavirtaraportteina, ja ne antavat sekä johdolle että osakkeenomistajille jatkuvan käsityksen yrityksen taloudellisesta suorituskyvystä.”
– Philippe Van Den Bossche, Talousjohtajan palvelupäällikkö (VGD)
House of Talents logo
 • atom-alt
  Yksi ainoa versio totuudesta

  Yksi versio totuudesta, joka on koottu yhteen raportointialustaan. Aina selkeä näkemys taloudellisesta ja toiminnallisesta suorituskyvystä.

 • atom-alt (4)
  Reaaliaikainen tietojen integrointi

  BrightAnalytics-raportointiohjelmisto on liitettävissä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, ERP- tai CRM-järjestelmään. Luemme tapahtumat reaaliajassa, joten työskentelet aina tarkkojen lukujen kanssa.

 • atom-alt (3)
  Vahvat visualisoinnit

  Lue numerot varmoina, selkeinä visualisointeina. Selkeistä taulukoista ja kehittyneistä kaavioista lämpökarttoihin ja geokartoitukseen.

 • atom-alt (5)
  Dynaamiset suodattimet

  Vaihda nopeasti koko organisaation kattavien raporttien välillä ja analyyttisten ulottuvuuksien suodatettuihin näkymiin. Nämä suodattimet voidaan määritellä hallintopaneelissa.

 • atom-alt (2)
  Yhteenlasketut näkymät

  Oletusarvoisesti näet kaikkien yritysten yhteenlasketut tiedot. Voit laskea yhteen tai vertailla eri yritysten tai liiketoimintayksiköiden tuloksia napsauttamalla ja vetämällä.

 • atom-alt (1)
  Joustavat käyttöoikeudet

  Käyttöoikeudet voidaan asettaa kahteen suuntaan henkilötasolle asti: tietojen perusteella (esim. alue, yksikkö…) tai toiminnallisuuden perusteella (esim. näkymät, klikkaukset…).

BrightAnalytics en BI tool uitleggen

Käytätkö jo BI-työkalua?

Elämme monissa organisaatioissa rinnakkain myös BI-työkalun kanssa. Tässä BrightAnalytics erottuu joukosta. Talous- ja toimintaraportointiohjelmistomme muodostaa visuaalisen kuoren, joka kattaa kaikki tiedot, joista strategiset päätökset saavat alkunsa.

 • Mikä on BrightAnalyticsin kohderyhmä?

  BrightAnalytics keskittyy organisaation raportointiin osallistuviin talousprofiileihin. Keskitymme organisaation toimitusjohtajiin ja talousjohtajiin.

 • Miksi käyttää BrightAnalyticsia toimitusjohtajana?

  As CEO, you get full transparency and closely follow all financial and operational performance.

 • Miksi käyttää BrightAnalyticsia talousjohtajana?

  Raportointialustamme tuottaa strategisia raportteja, jotta sinulla talousjohtajana on enemmän aikaa tulkita lukuja.