Webinaari I HR- ja henkilöstöala

Osallistu HR-verkkoseminaariin ja tutustu HR-alan parhaisiin käytäntöihin.
Seuraa lukuja toimistoittain tai asiakaskohtaisesti ja vertaa päivittäistä toimintaa tavoitteisiin ja budjetteihin,
keskustelemme kaikesta.

Rekisteröidy nyt!

 • Dutch (BE)
  Dutch (BE)
logo flower

Tutustu parhaisiin käytäntöihimme henkilöstö- ja henkilöstöhallinnon alalla.

✔ Analysoi liikevaihto toimipisteittäin
✔ Seuraa toimisto- tai asiakaskohtaisia lukuja
✔ Vertaile päivittäisiä toimintoja tavoitteisiin ja budjetteihin
✔ … ja paljon muuta

Osallistu henkilöstö- ja henkilöstöhallinnon webinaariin!

Mistä tässä webinaarissa on kyse?

✔ Saada tietoa henkilöstö- ja henkilöstöhallinnon parhaista käytännöistä.
✔ Tutustu BrightAnalytics-alustaan ja tutustu alustavasti siihen
✔ Selvitä, miten asennus sujuu
✔ Kysy kysymyksiä ja jaa huolenaiheita live-chatin kautta

“Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim
BrightAnalytics palvelee useita HR- ja rekrytointialan asiakkaita.
BrightAnalytics connectoren: Wings Online, Exact Online, Microsoft Dynamics, Teamleader, Expert M, Hubspot, Odoo, Carerix, Partena Professional, Bullhorn.

Yhdistämmekö me järjestelmiinne?

BrightAnalytics on yhteydessä yli 120 sovellukseen, mihin tahansa kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmään. Lähde voi olla joko verkossa, tiloissa tai jopa taulukkolaskentaohjelmassa. Integraatioiden määrä, jotka haluat yhdistää alustaan, on myös rajoittamaton!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on nuori yritys, jolla on suuria tavoitteita. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa yritystä nopeuttamaan liiketoimintaansa tarjoamalla selkeän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä. Tätä varten automatisoimme talous-, toiminta- ja kassatietojesi monimutkaiset raportointiprosessit. Näin seuraat jatkuvasti yrityksesi sykettä ja kasvat nopeammin mutta hallitusti.