Miksi yritykset valitsevat BrightAnalytics?

Ensinnäkin haluamme antaa tunnustusta Caleido tiimille. Kuten mekin, he näkivät ongelman markkinoilla ja rakensivat ratkaisun rahoitusanalyysejä varten.

Oletko valmis kuulemaan lisää BrightAnalyticsista vaihtoehtona Caleido?

Selvitä se alta!

Lue, miksi yritykset valitsevat BrightAnalytics.

1. Taloudellinen raportointi

Talousraportointisovelluksemme voi paljastaa keskeisiä tietoja liiketoiminnastasi ja auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

BrightAnalytics on SaaS-työkalu taloudelliseen raportointiin. Tietojen keräämisestä lukuisista lähteistä johdon raportointiin. Toteutuneista luvuista, budjeteista ja ennusteista konsolidointiin ja
automaattiset konsernin sisäiset eliminoinnit.

Screenshot 2022 09 19 at 10.12.07 2

 

2. Yritysten välisten liiketoimien eliminointi

Rahoitusmoduulin konsolidointityökalu havaitsee automaattisesti konsernin sisäiset kirjaukset ja visualisoi nämä konsernin sisäiset erot selkeässä älykartassa.

Yritysten väliset eliminoinnit tehdään automaattisesti napin painalluksella. Kun sisäisten erien eliminoinnit eivät ole nolla, annamme erän yhtiöiden välinen täsmäytystyökalu, jossa voit tunnistaa puuttuvat varaukset muutamassa sekunnissa. Et enää tuhlaa aikaa virheiden etsimiseen kirjanpitopaketeistasi.

sisäiset liiketoimet

3. Monivaluuttamuunnos

BrightAnalytics käsittelee vaivattomasti monivaluuttaympäristöjä, jolloin voit konsolidoida saumattomasti eri puolilta maailmaa peräisin olevia taloudellisia tietoja. Toimitpa sitten euroissa, dollareissa, jenissä tai missä tahansa valuutassa tahansa, alustamme takaa tarkan ja johdonmukaisen valuutan muuntamisen.

EKP:n kanssa olevan suoran linkin kautta reaaliaikaiset valuuttakurssit sisällytetään automaattisesti alustaan ja kirjataan taseeseen, kuten niitä pitäisi käsitellä, mikä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

4. Täydellisesti räätälöity liiketoimintaasi varten

BrightAnalytics-alusta on kerros järjestelmiesi (kirjanpitojärjestelmä(t) / ERP / CRM / ATS / jne.) päällä. Alusta on suoraan yhteydessä näihin järjestelmiin, minkä ansiosta voit siirtää painopisteen tietojen keräämisestä niiden analysointiin ja arvokkaiden oivallusten tuottamiseen.

Kaikki logiikka on jo sisällytetty alustaan, joten voit aloittaa raportoinnin automatisoinnin heti. BrightAnalyticsin kolme moduulia kokoavat kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot läpinäkyviksi ja käyttäjäystävällisiksi kojelaudoiksi, jotka antavat 360°-kuvauksen koko organisaatiosta.

Aaro vaihtoehto - BrightAnalyticsin raportointimoduulit: taloudellinen raportointi, kassaraportointi ja operatiivinen raportointi.

5. Saumaton tietojen integrointi

BrightAnalytics varmistaa, että alustalla olevat tiedot ovat aina 100-prosenttisesti yhteensopivia lähdejärjestelmän kanssa. (kirjanpito-, ERP- tai CRM-paketti). Sisäänrakennettu terveystarkastus varmistaa, ettei raportoitujen ja kirjattujen tietojen välillä ole ristiriitoja. Jos esimerkiksi luot uuden liikekirjanpidon tilin ohjelmistopaketissasi, saat sähköposti-ilmoituksen siitä, että se on yhdistettävä oikeaan tuloslaskelmajärjestelmärakenteeseen.

Olemmeko maininneet, että voimme liittyä mihin tahansa järjestelmään (sekä pilvipohjaisiin että kiinteisiin järjestelmiin)? Nykyään meillä on yli 250 integraatiota saatavilla. Jos ohjelmistopakettisi ei ole tuossa luettelossa, olemme ylpeitä siitä, että voimme luoda liittimen muutamassa päivässä – se on meidän ammattimme.

BrightAnalytics synkronoi tiedot joka yö lähdejärjestelmän ja alustan välillä, joten näet aina tuoreimmat saatavilla olevat tiedot. Loppukausien aikana tämä kannattaa tehdä jopa useita kertoja päivässä, jotta voit tarkistaa lopputuloksen viimeisten kirjanpitokirjausten perusteella. Paina vain “päivitä”.

spinneweb integraties

 

6. Räätälöidyt yritysverot

BrightAnalyticsissa tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Kartoitamme yrityksen koon ja monimutkaisuuden sekä erityistarpeet, jotta voimme tarjota optimaalisen johdon raportointiratkaisun.

Hinnoittelumallimme on suunniteltu tarjoamaan avoimuutta, jotta voit valita suunnitelman, joka vastaa täydellisesti organisaatiosi vaatimuksia. Jos haluat tutustua hinnoittelupaketteihimme yksityiskohtaisesti ja löytää yrityksellesi sopivan hinnoittelumallin, käy osoitteessa hinnoittelusivu.

 

 

 

 

 

“Ulkomaisten sivukonttoreidemme kirjanpitopaketit, joissa on muita valuuttoja, integroitiin nopeasti.”
– Gilles Desmet, Tuote ja Rahoitus
Stas-logo

Tiimimme on täällä tarjotakseen sinulle henkilökohtaista ja erinomaista palvelua.

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on nuori yritys, jolla on suuria tavoitteita. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa yritystä nopeuttamaan liiketoimintaansa tarjoamalla selkeän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä. Tätä varten automatisoimme talous-, toiminta- ja kassatietojesi monimutkaiset raportointiprosessit. Näin seuraat jatkuvasti yrityksesi sykettä ja kasvat nopeammin mutta hallitusti.