Tutustu konsolidointityökaluun

BrightAnalyticsin avulla konsolidoidusta raportoinnista tulee lastenleikkiä. Yhdellä napin painalluksella voidaan eliminoida sisäisiä liiketoimia, tehdä konsolidointikirjauksia ja sisällyttää osakkuudet.

Konsolidointityökalu BrightAnalytics - konsolidointirakenne

Konsolidointi

Eri yksiköt, kirjanpitopaketit, valuutat ja eri tilikaudet? Erot tasoitetaan asianmukaisesti, jotta konsolidoitu raportointi olisi selkeää ja luotettavaa.

Konsolidointityökalumme mahdollistaa konsolidointikirjaukset sekä kirjanpidon ulkopuoliset kirjaukset. Nämä kirjataan järjestelmään esimerkiksi liikearvon poistoina, eikä niitä luonnollisesti kirjata takaisin lähdetietoihin.

Product screenshot intercompany eliminaties 1

Yritysten väliset eliminoinnit

Rahoitusmoduulin konsolidointityökalu havaitsee automaattisesti konsernin sisäiset kirjaukset ja visualisoi nämä konsernin sisäiset erot selkeässä älykartassa.

Yritysten väliset eliminoinnit tehdään automaattisesti napin painalluksella!

Oletko kiinnostunut konsolidointityökalusta?

 • Mitä on konsolidoitu raportointi?

  Konsolisoidussa raportoinnissa esitetään kaikkien konserniin kuuluvien yhtiöiden luvut sekä tarvittavat konsernin sisäiset eliminoinnit ja konsolidointimerkinnät.

 • Mitä on taloudellinen raportointi?

  Financial reports provide insight into the state of the company, in this case, more specifically, the financial status.

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.