Konsolidoitu johdon raportointi BrightAnalyticsin avulla

Finadeck-vaihtoehto – Tutustu siihen, miksi yritykset valitsevat BrightAnalyticsin Finadeck-vaihtoehdoksi konsolidoituun johdon raportointiin.

Oletko valmis kuulemaan lisää BrightAnalyticsista vaihtoehtona Finadeckille?

Selvitä se alta!

Integraties-(3)

1. BrightAnalyticsilla on yli 250 integraatiota.

BrightAnalytics yhdistetään mihin tahansa kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmään, ja alustalla voidaan yhdistää mikä tahansa määrä sovelluksia (sekä pilvipohjaisia että kiinteitä).

Nykyään BrightAnalytics on ylpeä yli 250 saatavilla olevasta liittimestä. Jos ohjelmistopaketti ei ole luettelossa, luomme liittimen muutamassa päivässä.

BrightAnalyticsin konsolidointityökalu, Konsolidator-vaihtoehto

2. Automatisoitu konsolidointiprosessi

BrightAnalyticsin reaaliaikainen yhteys kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmiin mahdollistaa sen, että BrightAnalytics-alusta luo automaattisesti konsolidoituja johtamisraportteja. Ei tarvitse ladata taulukkolaskentataulukoita tai tehdä manuaalisia käsittelyjä.

Yhdellä napin painalluksella voidaan eliminoida sisäisiä liiketoimia, tehdä konsolidointikirjauksia ja sisällyttää osakkuudet.

Lisäksi BrightAnalytics havaitsee automaattisesti yritysten väliset kirjaukset ja visualisoi nämä yritysten väliset erot selkeässä älykartassa.

3. Palvelemme erikokoisia asiakkaita eri aloilla
BrightAnalytics_Hallinnon raportointi

4. BrightAnalytics käsittelee monimutkaisuutta

BrightAnalytics-alusta on rakennettu käsittelemään monimutkaisuutta. BrightAnalyticsin sisältämän rahoituslogiikan ansiosta alusta tasoittaa erot oikein ja varmistaa selkeän ja luotettavan konsolidoidun raportoinnin.

 • Eri yksiköt?
 • Erilaiset kirjanpitopaketit?
 • Useita valuuttoja?
 • Eri tilikaudet?

5. Johdon raportointi talouden, kassan ja toiminnan osalta

contract dashboard 1

Operatiivinen raportointi

Keskitä kaikki operatiiviset ja taloudelliset tiedot yhteen yhteiseen raportointivälineeseen.

Yhdistele näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot. Myynti- ja katetuottoraportoinnista henkilöstö- ja laskutusraportointiin.

Tutustu tarkemmin
Financiële rapportering PL dashboard BrightAnalytics

Taloudellinen raportointi

Keskitä kaikki kirjanpitojärjestelmät yhteen tehokkaaseen raportointityökaluun ja optimoi vaikeimmat talousprosessit, kuten konsolidointi.

Laajan automaation ansiosta taloushallinnon tiimillä on aina kaikki luvut käsillä.

Tutustu tarkemmin
Kassaraportointi - kassavirtaennuste

Kassaraportointi

Tutustu kaikkiin käteisvarojen liikkeisiin. Lähesty lyhyen aikavälin kassatilannetta ja havaitse pitkän aikavälin suuntauksia, joilla voi olla suuri strateginen merkitys.

Päivittäinen käteisvarojen ja maturiteettisaldojen päivitys antaa sinulle pikavoiton joka päivä.

Tutustu tarkemmin

Herätimmekö uteliaisuutesi? Jutellaan!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on nuori yritys, jolla on suuria tavoitteita. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa yritystä nopeuttamaan liiketoimintaansa tarjoamalla selkeän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä. Tätä varten automatisoimme talous-, toiminta- ja kassatietojesi monimutkaiset raportointiprosessit. Näin seuraat jatkuvasti yrityksesi sykettä ja kasvat nopeammin mutta hallitusti.