Operatiivinen raportointi

Keskitä kaikki operatiiviset ja taloudelliset tiedot yhteen yhteiseen raportointityökaluun ja yhdistä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot. Myynti- ja kateraportoinnista henkilöstöhallinto- ja laskutusraportointiin.

Operatiivinen raportointi - myynnin ja katteen raportointi

Myynti- ja kateraportointi

Saa selkeää tietoa myyntiraporteista ja koontinäytöistä myynti-, CRM- ja talousjärjestelmistä saatujen tietojen älykkään hankinnan ansiosta. Tai kartoita selkeästi tuotteidesi elinkaari ja erittele tuotekohtaiset katteet.

HR billability rapportering

Henkilöstöhallinto- ja laskutusraportointi

Seuraa tiiminsisäistä ja yksilöllistä suorituskykyä koskevia keskeisiä suorituskykyindikaattoreita ja juhli huippuosaamista, tee mukautuksia ja anna neuvoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Tai hallinnoi konsulttien kannattavuutta ja suhteuta aikasuoritus projektien taloudellisiin lukuihin selkeissä koontinäytöissä.

Operatiiviset järjestelmät ja tietolähteet

BrightAnalyticsin operatiivinen raportointimoduuli yhdistää yrityksen eri operatiivisiin järjestelmiin ja tietolähteisiin (CRM, ERP, työajanseurantajärjestelmät).

360° yleiskatsaus koko organisaatiosta

BelgianPorkGroup_testimonial_BrightAnalytics
BrightAnalyticsin työntekijät vastaavat aina heti kysymyksiimme. Saamme vastauksen samana päivänä ja usein jopa ratkaisun.
– Joeri Vandewaetere, Varainhoidon valvoja
Lue lisää…

Oletko kiinnostunut alustamme esikatselusta?

logo flower

Etkö löytänyt etsimääsi?

Haasta meidät raportointiongelmasi kanssa

BrightAnalyticsissa sinua eivät auta vain IT-ammattilaiset vaan myös talousanalyytikot. Etkö tiedä, miten käsitellä jotain asiaa heti? Istumme mielellämme pöydän ääreen ja etsimme ratkaisua.