Kassaraportointiratkaisut

Seuraa kassatilannettasi päivittäin BrightAnalyticsin avulla. Kassaraportointimoduulimme antaa tietoa erääntymisjärjestelmistäsi (asiakkaat-toimittajat) ja määrittää tulevan taloudellisen asemasi.

Kassaraportointi BrightAnalyticsissa

Tutustu kaikkiin käteisvarojen liikkeisiin. Lähesty lyhyen aikavälin kassatilannetta ja havaitse pitkän aikavälin suuntauksia, joilla voi olla suuri strateginen merkitys. Päivittäinen kassatilanteen ja maturiteettisaldojen päivitys antaa sinulle pikavoiton joka päivä. Kaiken tämän vertaaminen liiketoimintasuunnitelmaasi voi avata silmät. Entä jos saisit vielä enemmän tietoa, joka perustuu myyntiputkeen tai tilauskirjoihin?

BrightAnalyticsin kassaraportointimoduulit antavat sinulle kaikki tarvittavat työkalut käteisvarojesi oikeanlaiseen käsittelemiseen, sekä menneisyydessä että nykyisyydessä, ja tarjoten mahdollisimman uskollisen ennusteen tulevaisuudesta.

Cash view cashflow statement

Kassavirtalaskelma

Käteisvarojen valvonta perustuu kassavirtalaskelman laatimiseen. BrightAnalyticsin avulla voit seurata tulevaa ja lähtevää kassavirtaa yhdellä silmäyksellä.

Cash view supplier agings

Erääntymiset

Erääntymiset tulevat automaattisesti kirjanpitopaketistasi. BrightAnalytics-ohjelmassa voit seurata asiakkaiden ja toimittajien erääntyviä maksuja päivittäin. Anna myös työntekijöiden hallinnoida omaa asiakassalkkuaan seurantojen avulla.

Kassaraportointi - kassavirtaennuste

Käteisvarojen ennustaminen

Ennusta kassatilanne liiketoimintasuunnitelmassasi olevien budjettien, kuten odotetun myynnin ja kustannusten, perusteella. Katso eteenpäin ja määrittele, mitkä suunnitelmat ja kulmakertoimet ovat mahdollisia ja mitkä eivät.

360° yleiskatsaus koko organisaatiosta

“Kun koronakriisi puhkesi, saimme sekä asiakkailta että tavarantoimittajilta signaaleja, joiden ansiosta ymmärsimme, että kassavirtamme tarkka seuranta oli välttämätöntä.”
– Bart Van den Broeck, Talousjohtaja
Van der Erven logo
  • Kuka on BrightAnalytics?

    BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

  • Mitä on hallintoraportointi?

    Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

  • Mitä BrightAnalytics tarjoaa kassaraportoinnin osalta?

    BrightAnalyticsin kassamoduuli koostuu erääntymisistä (asiakkaat-toimittajat) ja kassaennusteesta. Tämä voidaan valinnaisesti sisällyttää alustaan. Mitä monipuolisempi tietolähde on, sitä enemmän trendejä voidaan ennustaa käteisrahan yhteydessä.