Kassavirtalaskelma

BrightAnalytics paljastaa kassavirtasi todellisuuden.

Cash view cashflow statement

Tulot ovat turhuutta, voitto terveyttä, mutta käteinen on todellisuutta. Kassavirtalaskelman avulla saat selkeän käsityksen yrityksesi kassavirtojen kehityksestä.

Kassavirtalaskelma on moduuli, joka on vakio-osana perusmoduulissa.

BrightAnalyticsin avulla voit yhdistää loputtomasti eri tietolähteistä saatuja lukuja. Koskaan ennen et ole voinut lähestyä näin täydellisesti yrityksesi tilaa käteisvarojen osalta nyt ja lähitulevaisuudessa.

“Tiedot visualisoidaan selkeinä kassavirtaraportteina, ja ne antavat sekä johdolle että osakkeenomistajille jatkuvan käsityksen yrityksen taloudellisesta suorituskyvystä.”
– Philippe Van Den Bossche, Talousjohtajan palvelupäällikkö (VGD)
House of Talents logo

Oletko kiinnostunut kassavirtamoduulistamme?

  • Kuka on BrightAnalytics?

    BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

  • Mitä on hallintoraportointi?

    Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

  • Mitä BrightAnalytics tarjoaa kassaraportoinnin osalta?

    BrightAnalyticsin kassamoduuli koostuu erääntymisistä (asiakkaat-toimittajat) ja kassaennusteesta. Tämä voidaan valinnaisesti sisällyttää alustaan. Mitä monipuolisempi tietolähde on, sitä enemmän trendejä voidaan ennustaa käteisrahan yhteydessä.