5 syytä, miksi yritykset valitsevat BrightAnalyticsin

Ensinnäkin haluamme antaa tunnustusta Konsolidatorin tiimille. Aivan kuten mekin, he näkivät ongelman markkinoilla ja rakensivat ratkaisun konsolidoitua raportointia varten.

Oletko valmis oppimaan lisää BrightAnalyticsista vaihtoehtona Konsolidatorille?
Selvitä se alta!

5 syytä, miksi yritykset valitsevat BrightAnalyticsin johdon raportointiinsa

1. Excelin ulkopuolelle siirtyminen

Konsolidator-vaihtoehto - perusteelliset analyysit BrightAnalyticsin avulla

Me kaikki tiedämme, että Excel on loistava työkalu, koska se on joustava nopeiden laskelmien tekemiseen. Sitä ei kuitenkaan ole suunniteltu johdon raportointia varten. Kun organisaatiosi monimutkaisuus lisääntyy tai manuaalinen työ käy liian raskaaksi, Excelin rajoitteet tulevat nopeasti vastaan.

Loppujen lopuksi se on virhealtis, versionhallinta on vaikeaa (muistatko tiedoston nimeltä “report_v7_Final_v2”), vain yksi henkilö voi käyttää tiedostoa kerrallaan, ja tiedoston ylläpitoon tarvitaan joukko Excel-assistentteja.

BrightAnalytics uskoo, että raportoinnin ja konsolidoinnin (ja kyllä, jopa budjetoinnin) tulevaisuus voidaan toteuttaa ilman Exceliä. Pilvipohjaisessa BrightAnalytics-alustassa voit tarkastella lukuja ja kojelautoja haluamissasi näkymissä – missä tahansa ja milloin tahansa. Voit viipaloida ja kuutioida tiedot mihin tahansa ulottuvuuteen, johon haluat keskittyä. Voit porautua alimmallekin yksityiskohtaiselle tasolle ja jopa käyttää digitaalista laskuasi.

2. Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Konsolidator-vaihtoehto - BrightAnalyticsin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Laajalta asiakaskunnaltamme saamamme palautteen mukaan työkalumme on helppokäyttöinen, ja sitä voivat käyttää sekä rahoitus- että muut kuin rahoitustaustaiset käyttäjät. Vain puolen päivän koulutuksessa voit aloittaa alustan käytön.

Muutosten tekeminen rakenteeseen, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. on helppoa. Me annamme avaimet sinun käsiisi, toisin kuin perinteiset BI-työkalut, joissa sisäisen tai ulkoisen asiantuntijan on tehtävä kaikki muutokset.

Älä anna itsesi hämätä, käyttäjäystävällinen tuote ei ole yhtä kuin yksinkertainen. BrightAnalytics-työkalua on kehitetty vuosien varrella automatisoimaan monimutkaisia asioita muutamalla napsautuksella.

BrightAnalytics mahdollistaa varaustietojen ja skannattujen laskujen “viipaloimisen ja noppimisen”. Kun sisäisten eliminointien arvo ei ole nolla, tarjoamme yritysten välisen täsmäytystyökalun, jolla voit tunnistaa puuttuvat kirjaukset muutamassa sekunnissa. Tuntikausia kirjanpitopakettisi virheiden etsimiseen kuluneet päivät ovat BrightAnalyticsin avulla menneisyyttä.

3. Luotettava ja integroitu

Konsolidator vaihtoehto - BrightAnalyticsin automatisoitu terveystarkastus

BrightAnalytics varmistaa, että alustalla olevat tiedot ovat aina 100-prosenttisesti yhteensopivia lähdejärjestelmän (kirjanpito-, ERP- tai CRM-paketti) kanssa. Tämä tapahtuu sisäänrakennetun terveystarkastuksen avulla, jolla varmistetaan, ettei raportoitujen ja saavutettujen tulosten välillä ole ristiriitoja. Jos esimerkiksi luot uuden pääkirjanpidon tilin ohjelmistopaketissasi, saat sähköposti-ilmoituksen siitä, että se on yhdistettävä oikeaan tuloslaskelman rakenteeseen.

Mainitsimmeko jo, että yhdistämme kaikki järjestelmät (sekä pilvipohjaiset että paikalliset)? Tällä hetkellä saatavilla on yli 100 integraatiota. Jos ohjelmistopakettisi ei ole tuossa luettelossa, olemme ylpeitä siitä, että pystymme luomaan liitännän muutamassa päivässä – juuri sitä me teemme.

BrightAnalytics synkronoi tiedot lähdejärjestelmäsi ja alustan välillä joka yö, joten sinulla on aina viimeisimmät saatavilla olevat tiedot. Loppuvaiheessa tämä kannattaa tehdä jopa useita kertoja päivässä, jotta voit tarkistaa lopputuloksen viimeisten varausten perusteella. Paina vain “päivitä”.

4. 360°-raportointi, joka on käytettävissä milloin ja missä tahansa.

Konsolidator vaihtoehto - 360° yleiskuva organisaatiosta BrightAnalyticsin avulla

Liiketoiminnan vauhti ei hidastu, päinvastoin. Siksi on parasta varustaa yrityksesi työkaluilla, joita tarvitaan oikeiden ja nopeiden strategisten päätösten tekemiseen missä ja milloin tahansa.

Talousmoduulin lisäksi BrightAnalytics-ratkaisua voidaan laajentaa myös kassavirtaennusteilla ja operatiivisilla tunnusluvuilla. Näin saat 360 asteen yleiskuvan organisaatiostasi. Käteisvararatkaisumme koostuu yhtäältä asiakkaiden ikääntymisestä ja toisaalta käteisvarojen ennustamisesta. Toiminnallisten tunnuslukujen osalta voimme liittyä ERP-, CRM- ja työajanseurantajärjestelmiin saadaksemme tietoa katteista, tärkeimmistä asiakkaista, myyntisuppiloista, laskutettavista työtunneista, projektitiedoista jne. yritystyypistä riippuen.

5. Kihlaus

Konsolidator-vaihtoehto - kulunvalvonta BrightAnalyticsin avulla

Pilvipohjainen ratkaisu tarjoaa monia etuja. Ehkä suurin niistä on organisaation sitoutuminen ja omistajuus. BrightAnalytics-alustan avulla voit antaa käyttöoikeuden useille henkilöille ja rajoittaa, mitä he voivat nähdä.

“BrightAnalyticsin avulla näemme, missä voimme parhaiten käyttää henkilöstöämme, analysoida yksittäisiä projekteja tai vertailla toimipaikkoja.”
– Stijn Degriek, Toimitusjohtaja
Coditin logo

Tiimimme on täällä tarjotakseen sinulle henkilökohtaista ja erinomaista palvelua.

 • Onko teillä eri toimitusjohtajat jokaisessa oikeushenkilössänne?

  Give them access to all data related to their business unit.

 • Onko teillä avainasiakaspäälliköitä?

  Give them access only to each of their own customers, so they can follow up based on the outstanding invoices.

 • Onko teillä hallituksen jäseniä?

  Give them access to all data, but don’t let them drill beyond a certain of detail.

  You can set restrictions for any person/role you want.

  That means anyone who has access to the platform, will immediately have a 360° view of the data they are interested in. It is no longer necessary to distribute static Excel reports that are outdated the moment you send them out.