5 syytä, miksi yritykset valitsevat BrightAnalyticsin

Ensinnäkin haluamme antaa tunnustusta Mercurin tiimille. Kuten mekin, he näkivät ongelman markkinoilla ja rakensivat ratkaisun konsolidoitua raportointia varten.

Oletko valmis kuulemaan lisää BrightAnalyticsista vaihtoehtona Mercurille?
Selvitä se alta!

5 syytä, miksi yritykset valitsevat BrightAnalyticsin johdon raportointiinsa

1. Täydellisesti räätälöity liiketoimintaasi varten

BrightAnalytics-alusta on kerros järjestelmiesi (kirjanpitojärjestelmä(t) / ERP / CRM / ATS / jne.) päällä. Alusta on suoraan yhteydessä näihin järjestelmiin, minkä ansiosta voit siirtää painopisteen tietojen keräämisestä niiden analysointiin ja arvokkaiden oivallusten tuottamiseen.

Kaikki logiikka on jo sisällytetty alustaan, joten voit aloittaa raportoinnin automatisoinnin heti. BrightAnalyticsin kolme moduulia kokoavat kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot läpinäkyviksi ja käyttäjäystävällisiksi kojelaudoiksi, jotka antavat 360°-kuvauksen koko organisaatiosta.

Mercur-vaihtoehto - BrightAnalyticsin raportointimoduulit: taloudellinen raportointi, kassaraportointi ja operatiivinen raportointi.

2. Nopea, intuitiivinen ja dynaaminen käyttöliittymä

Mercur-vaihtoehto - BrightAnalyticsin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Laajalta asiakaskunnaltamme saamamme palautteen mukaan työkalumme on helppokäyttöinen sekä taloushallinnon että muiden kuin taloushallinnon toimijoiden kannalta. Vain puolen päivän koulutuksella pääset käyttämään alustaa hetkessä.

Voit helposti tehdä muutoksia rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. Me annamme avaimet käsiisi. Tämä eroaa klassisista BI-työkaluista, joissa sisäisen tai ulkoisen asiantuntijan on tehtävä kaikki muutokset.

Älä kuitenkaan mene harhaan, sillä helppokäyttöinen tuote ei tarkoita yksinkertaista. BrightAnalytics-työkalua on kehitetty vuosien varrella automatisoimaan monimutkaisia asioita muutamalla klikkauksella.

BrightAnalyticsin avulla voit viipaloida ja kuutioida, leikkiä erilaisilla analyyttisillä ulottuvuuksilla ja porautua aina lähettämisen yksityiskohtiin ja skannattuihin laskuihin asti. Kun sisäiset eliminoinnit eivät ole nollassa, tarjoamme
yhtiöiden välinen täsmäytystyökalu
, jolla voit tunnistaa puuttuvat kirjaukset muutamassa sekunnissa. Et enää tuhlaa aikaa virheiden etsimiseen kirjanpitopaketeistasi.

3. Luotettava ja integroitu

Mercur vaihtoehto - BrightAnalyticsin automaattinen terveystarkastus

BrightAnalytics varmistaa, että alustalla olevat tiedot ovat aina 100-prosenttisesti yhteensopivia lähdejärjestelmän (kirjanpito-, ERP- tai CRM-paketin) kanssa. Sisäänrakennettu terveystarkastus varmistaa, ettei raportoitujen ja kirjattujen tietojen välillä ole ristiriitoja. Jos esimerkiksi luot uuden liikekirjanpidon tilin ohjelmistopaketissasi, saat sähköposti-ilmoituksen siitä, että se on yhdistettävä oikeaan tuloslaskelmajärjestelmärakenteeseen.

Olemmeko maininneet, että voimme liittyä mihin tahansa järjestelmään (sekä pilvipohjaisiin että kiinteisiin järjestelmiin)? Tänään meillä on yli
150 integraatiota
saatavilla. Jos ohjelmistopakettisi ei ole tuossa luettelossa, olemme ylpeitä siitä, että voimme luoda liittimen muutamassa päivässä – se on meidän ammattimme.

BrightAnalytics synkronoi tiedot joka yö lähdejärjestelmän ja alustan välillä, joten näet aina tuoreimmat saatavilla olevat tiedot. Loppukausien aikana tämä kannattaa tehdä jopa useita kertoja päivässä, jotta voit tarkistaa lopputuloksen viimeisten kirjanpitokirjausten perusteella. Paina vain “päivitä”.

4. 360°-raportointi, joka on käytettävissä milloin ja missä tahansa.

Mercur-vaihtoehto - Hanki 360 asteen yleiskuva organisaatiosta toimintojen raportointimoduulin avulla.

BrightAnalytics-alusta ei rajoitu pelkästään taloudelliseen raportointiin. Voit myös seurata kassaraportointia ja operatiivisia KPI:itä. Näin saat 360 asteen yleiskuvan organisaatiostasi.

Käteisvararatkaisumme koostuu toisaalta asiakas- ja asiakaskohtaisista ikäraporteista ja toisaalta käteisvarojen ennusteesta. Operatiivisen raportoinnin osalta yhdistämme ERP-, CRM-, ajanvaraus-, ATS- ja TMS-järjestelmiin, jotta saamme tietoa katteista, tärkeimmistä asiakkaista, myyntisuppiloista, laskutettavista tunneista, projektitiedoista jne. Jos sinulla on tietoja järjestelmässä, tietovarastossa tai Excelissä, voimme luoda erilaisia näkymiä ja oivalluksia, jotka ovat arvokkaita liiketoiminnallesi.

5. Kihlaus

Mercur-vaihtoehto - Pääsynvalvonta BrightAnalyticsin avulla

Pilvipohjainen ratkaisu tarjoaa monia etuja. Suurin niistä saattaa olla organisaatiosi sitoutuminen ja omistajuus. BrightAnalytics-alustan avulla voit antaa käyttöoikeuden useille henkilöille ja rajoittaa, mitä he voivat nähdä.

“BrightAnalyticsin avulla näemme, missä voimme parhaiten käyttää henkilöstöämme, analysoida yksittäisiä projekteja tai vertailla toimipaikkoja.”
– Stijn Degriek, Toimitusjohtaja
Coditin logo

Tiimimme on täällä tarjotakseen sinulle henkilökohtaista ja erinomaista palvelua.

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Mikä on BrightAnalyticsin kohderyhmä?

  BrightAnalytics keskittyy organisaation raportointiin osallistuviin talousprofiileihin. Keskitymme organisaation toimitusjohtajiin ja talousjohtajiin.