Talouspäällikkön aika on rahaa

Raportointialusta tuottaa strategisia raportteja automaattisesti, jotta sinulla on talousjohtajana enemmän aikaa tulkita lukuja.

 • atom-alt (3)

  Automaattinen raportointi

  BrightAnalytics tuo tilaa aikatauluusi. Se automatisoi raportointiprosessit ja poistaa monimutkaisuudet, mukaan lukien konsolidoinnin ja automaattiset konsernin sisäiset eliminoinnit.

 • atom-alt (4)

  Enemmän aikaa analysointiin

  Keskity tietojen keräämisen sijaan tietojen analysointiin ja tee parempia ja selkeämpiä analyysejä.

 • atom-alt (5)

  Toiminnan yleiskuvaus

  Kirjanpidollisten lukujen ja toiminnanohjausjärjestelmän tietojen yhdistämisen ansiosta saat myös hyvän käsityksen luvuista operatiivisella tasolla.

Yritykset hyötyvät talousjohtajan strategisista neuvoista

BrightAnalyticsin ansiosta et enää juokse kilpaa ajan kanssa. Hallintoraportointi tehdään nopeasti ja ajallaan joka kerta. Voit keskittyä analysointiin ilman manuaalista työskentelyä. Alusta kerää tiedot sinulle valmiiksi.

Oletko toimitusjohtajan sparraava kumppani?

Oletko kiinnostunut alustan esikatselusta?

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on nuori yritys, jolla on suuria tavoitteita. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa yritystä nopeuttamaan liiketoimintaansa tarjoamalla selkeän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä. Tätä varten automatisoimme talous-, toiminta- ja kassatietojesi monimutkaiset raportointiprosessit. Näin seuraat jatkuvasti yrityksesi sykettä ja kasvat nopeammin mutta hallitusti.

 • Mikä on BrightAnalyticsin kohderyhmä?

  BrightAnalytics keskittyy organisaation raportointiin osallistuviin talousprofiileihin. Keskitymme organisaation toimitusjohtajiin ja talousjohtajiin.

 • Miksi käyttää BrightAnalyticsia talousjohtajana?

  Raportointialustamme tuottaa strategisia raportteja, jotta sinulla talousjohtajana on enemmän aikaa tulkita lukuja.