Raportointityökalu talouden, toiminnan ja kassan osalta

Selkeät ja vuorovaikutteiset koontinäytöt, kaaviot ja mittaristot kertovat todellisen tarinan lukujen takana.

Mittaaminen on tietämistä, tietäminen on kasvamista

Keskitä kaikki operatiiviset ja taloudelliset tiedot kätevästi yhdelle yhteiselle alustalle ja yhdistele näitä lukuja loputtomasti, jotta saat mahdollisimman kattavat tiedot.

Hallintoraportit ja helppokäyttöiset koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja näkemyksen koko organisaation suorituskyvystä – toimialojen, toimintojen ja yksiköiden välillä.

Tiedät, saavutetaanko tavoitteet aina ja kaikkialla. BrightAnalyticsin avulla strategia johtaa, eivät luvut, jotka sinulla sattuu olemaan käytettävissäsi. Vuorovaikutteiset koontinäytöt, kaaviot ja mittaristot kertovat todellisen tarinan. Kaiken,mitä sinun on tiedettävä kasvua varten.

Yhdistä. Mukauta. Analysoi. Sitoudu.

BrightAnalytics on yksi totuus yhdellä alustalla. Se yhdistyy mihin tahansa sovellukseen ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot.

logo flower

Turvallisuus ja teknologia. Selkeät painopisteet.

BrightAnalytics takaa tietojesi turvallisuuden. Teemme päivittäin työtä ihmisten, teknologian ja prosessien turvallisuuden eteen.

Anna datan puhua!

Pyydä maksuton demo tänään.
Ilman ehtoja.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on nuori yritys, jolla on suuria tavoitteita. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa yritystä nopeuttamaan liiketoimintaansa tarjoamalla selkeän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä. Tätä varten automatisoimme talous-, toiminta- ja kassatietojesi monimutkaiset raportointiprosessit. Näin seuraat jatkuvasti yrityksesi sykettä ja kasvat nopeammin mutta hallitusti.

 • Onko BrightAnalytics ratkaisu monimutkaisille yrityksille?

  BrightAnalytics on ratkaisu mille tahansa yritykselle: monimutkaiselle tai vähemmän monimutkaiselle. Ratkaisu kasvaa yrityksen mukana. BrightAnalytics on ihanteellinen myös yrityksille, joiden liiketoiminta on hyvin monimutkaista, kuten useat yritykset, eri valuutat, konsolidointi jne.

 • Mitä on taloudellinen raportointi?

  Financial reports provide insight into the state of the company, in this case, more specifically, the financial status.

 • Mitä on hallintoraportointi?

  Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

 • Mitä on operatiivinen raportointi?

  Operatiiviset raportit tarjoavat tietoa yrityksesi operatiivisista KPI-indikaattoreista, kuten konsultin kannattavuudesta, aikasuoritteesta, myynnistä, tuotteen elinkaaresta…