BOFIDI Consulting ja BrightAnalytics: vahva kumppanuus jokaisen pk-yrityksen eduksi.

Kontich – 10 tammikuu 2017 –
Jos haluat edetä yrityksenä, sinun on paitsi saatava yleiskuva kaikista asiaankuuluvista taloudellisista ja toiminnallisista tiedoista myös osattava tulkita niitä oikein. Syyskuusta 2012 lähtien Hoogleden BrightAnalytics on tehnyt kaikkensa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Pk-yritys suunnittelee ohjelmistoja, joiden avulla yritysjohtajat ja -päälliköt näkevät yrityksensä toiminnan muutamalla klikkauksella. “Mitä monimutkaisempi liiketoimintarakenne on, sitä enemmän lisäarvoa voimme luoda ratkaisuillamme”, kumppanit Olivier Seynhaeve, Lode Bogaert ja Merijn Demuynck tietävät.

Varainhoitohallinnon pitäminen mahdollisimman tehokkaana ja näkemysten antaminen johtajille.

BOFIDI Consulting (entinen YouCtrl) auttaa belgialaisia pk-yrityksiä hoitamaan taloushallintonsa mahdollisimman tehokkaasti ja antaa yritysjohtajille tietoa luvuista. Lukuihin perehtyminen voidaan tehdä monin eri tavoin. “Asiakkaamme ovat pk-yrityksiä. Pk-yrityksen johtaja haluaa pääasiassa työkaluja, jotka ovat yksinkertaisia, nopeita, joustavia ja edullisia. Siksi BOFIDI valitsi kumppanuuden BrightAnalyticsin kanssa. BrightAnalytics tarjoaa huippuluokan online-raportointialustan, joka on helppo liittää lähes mihin tahansa kirjanpitopakettiin tai toiminnanohjausjärjestelmään, ja BOFIDI:llä on asianmukainen liiketoimintaosaaminen sen virheettömään käyttöönottoon. Kultainen kaksikko, joka hyödyttää kaikkia pk-yrityksiä”, jatkaa BOFIDIn toimitusjohtaja Dirk Covens.

Lukujen tuominen oikeille ihmisille helposti.

BrightAnalyticsin ratkaisut on suunniteltu siten, että yrityksen luvut tavoittavat helposti oikeat ihmiset. “Kyse on tietojen elävöittämisestä niin, että yritysjohtaja tietää hyvin, missä hänen yrityksensä on ja mitä toimenpiteitä on toteutettava”, Lode Bogaert sanoo. “Koska käytämme aina samoja menetelmiä, se on käyttäjäystävällinen ratkaisu, jonka kaikki ymmärtävät hienoudet jo 15 minuutissa. Ratkaisumme näyttävät yksinkertaisilta, mutta konepellin alla on paljon älyä.

Kumppanuus luo lisäarvoa asiakkaille

Tämän yhteistyön myötä molemmat kumppanit laajentavat toiminta-alaansa ja siten myös asiakkailleen tarjottavaa lisäarvoa. YouCtrl-yhteistyön ansiosta tiimimme voi keskittyä 100-prosenttisesti tuotekehitykseen ja tukeen, mikä tekee tuotteesta entistäkin vahvemman, sanoo Olivier Seynaeve. YouCtrlille BrightAnalytics sopii kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. YouCtrl auttaa pk-yrityksiä sovittamaan prosessinsa yhteen päätöksentekijöiden strategisten tavoitteiden ja tietotarpeiden kanssa. “Kirjanpito-osasto on kehittymässä kustannuspaikasta voittokeskukseksi”, Dirk Covens sanoo. “Talousjohtaja auttaa rakentamaan liiketoimintastrategiaa. Hän auttaa operatiivisia päätöksentekijöitä ennakoimaan, suunnittelemaan ja tekemään valintoja. Tämä on mahdollista vain, jos taloushallinnon prosessit ovat kunnossa ja jos käytetään oikeita välineitä. BrightAnalytics sopii tähän kuvaan täydellisesti. Se on helppokäyttöinen, älykäs ja edullinen. Se vastaa täysin YouCtrlin lähestymistapaa.”

Tietoja BrightAnalyticsista

BrightAnalytics on pilvipohjainen raportointialusta, jonka avulla yritykset voivat virtaviivaistaa taloudellista ja strategista raportointiaan yhdellä keskitetyllä alustalla. BrightAnalytics kytkeytyy mihin tahansa kirjanpito- ja/tai toiminnanohjausjärjestelmään ja tuo sekä taloudelliset luvut että strategiset tunnusluvut nopeasti, helposti ja läpinäkyvästi yrityksen kaikkien sidosryhmien saataville.

BOFIDI

BOFIDI auttaa yrityksiä optimoimaan talousosaston toimintaa erityisasiantuntemuksen, teknologian ja johdon tuen avulla. Tavoitteena on sovittaa prosessit paremmin yhteen strategisten tavoitteiden ja johtajien tietotarpeiden kanssa. BOFIDI yhdistää rahoituksen ymmärtämisen laajaan IT-osaamiseen.

Liity kasvavan kumppaniverkostomme jäseneksi?

  • Kuka on BrightAnalytics?

    BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

  • Mikä on BrightAnalyticsin kohderyhmä?

    BrightAnalytics keskittyy organisaation raportointiin osallistuviin talousprofiileihin. Keskitymme organisaation toimitusjohtajiin ja talousjohtajiin.

  • Mitä on hallintoraportointi?

    Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.