Tutustu BrightAnalyticsiin,
BI Book -vaihtoehto

Ensinnäkin haluamme antaa tunnustusta BI Bookin tiimille. Aivan kuten mekin, he näkivät ongelman markkinoilla ja rakensivat ratkaisun konsolidoitua johdon raportointia varten.

Oletko valmis oppimaan lisää BrightAnalyticsista vaihtoehtona BI Bookille?
Selvitä se alta!

5 syytä, miksi yritykset valitsevat BrightAnalyticsin johdon raportointiinsa

1. Täydellisesti räätälöity liiketoimintaasi varten

BrightAnalytics-alusta on kerros järjestelmiesi (kirjanpitojärjestelmä(t) / ERP / CRM / ATS / jne.) päällä. Alusta on suoraan yhteydessä näihin järjestelmiin, jolloin voit siirtää painopisteen tietojen keräämisestä niiden analysointiin ja tuottaa arvokkaita oivalluksia.

Kaikki logiikka on jo sisällytetty alustaan, joten voit aloittaa raportoinnin automatisoinnin heti. Voit jopa lisätä omat haluamasi budjetit, jotta voit tehdä parhaat mahdolliset päätökset.

BrightAnalyticsin kolme moduulia kokoavat kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot läpinäkyviksi ja käyttäjäystävällisiksi kojelaudoiksi, jotka antavat 360°-kuvauksen koko organisaatiosta.

BI Book vaihtoehto - BrightAnalyticsin raportointimoduulit: taloudellinen raportointi, kassaraportointi ja operatiivinen raportointi.

2. Nopea, intuitiivinen ja dynaaminen käyttöliittymä

BI Book vaihtoehto - BrightAnalyticsin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Laajalta asiakaskunnaltamme saamamme palautteen mukaan työkalumme on helppokäyttöinen sekä taloushallinnon että muiden kuin taloushallinnon toimijoiden kannalta. Vain puolen päivän koulutuksella pääset käyttämään alustaa hetkessä.

Voit helposti tehdä muutoksia rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. Me annamme avaimet käsiisi. Tämä eroaa klassisista BI-työkaluista, joissa sisäisen tai ulkoisen asiantuntijan on tehtävä kaikki muutokset.

Älä kuitenkaan mene harhaan, sillä helppokäyttöinen tuote ei tarkoita yksinkertaista. BrightAnalytics-työkalua on kehitetty vuosien varrella automatisoimaan monimutkaisia asioita muutamalla klikkauksella.

BrightAnalyticsin avulla voit viipaloida ja kuutioida, leikkiä erilaisilla analyyttisillä ulottuvuuksilla ja porautua aina lähettämisen yksityiskohtiin ja skannattuihin laskuihin asti. Kun sisäiset eliminoinnit eivät ole nollassa, tarjoamme
yhtiöiden välinen täsmäytystyökalu
, jolla voit tunnistaa puuttuvat kirjaukset muutamassa sekunnissa. Et enää tuhlaa aikaa virheiden etsimiseen kirjanpitopaketeistasi.

3. Luotettava ja integroitu

BI Book vaihtoehto - BrightAnalyticsin automaattinen terveystarkastus

BrightAnalytics varmistaa, että alustalla olevat tiedot ovat aina 100-prosenttisesti yhteensopivia lähdejärjestelmän (kirjanpito-, ERP- tai CRM-paketin) kanssa. Sisäänrakennettu terveystarkastus varmistaa, ettei raportoitujen ja kirjattujen tietojen välillä ole ristiriitoja. Jos esimerkiksi luot uuden liikekirjanpidon tilin ohjelmistopaketissasi, saat sähköposti-ilmoituksen siitä, että se on yhdistettävä oikeaan tuloslaskelmajärjestelmärakenteeseen.

Olemmeko maininneet, että voimme liittyä mihin tahansa järjestelmään (sekä pilvipohjaisiin että kiinteisiin järjestelmiin)? Tänään meillä on yli
150 integraatiota
saatavilla. Jos ohjelmistopakettisi ei ole tuossa luettelossa, olemme ylpeitä siitä, että voimme luoda liittimen muutamassa päivässä – se on meidän ammattimme.

BrightAnalytics synkronoi tiedot joka yö lähdejärjestelmän ja alustan välillä, joten näet aina tuoreimmat saatavilla olevat tiedot. Loppukausien aikana tämä kannattaa tehdä jopa useita kertoja päivässä, jotta voit tarkistaa lopputuloksen viimeisten kirjanpitokirjausten perusteella. Paina vain ”päivitä”.

4. 360°-raportointi, joka on käytettävissä milloin ja missä tahansa.

BI Book -vaihtoehto - Hanki 360° yleiskuva organisaatiosta toimintojen raportointimoduulin avulla.

BrightAnalytics-alusta ei rajoitu pelkästään taloudelliseen raportointiin. Voit myös seurata kassaraportointia ja operatiivisia KPI:itä. Näin saat 360 asteen yleiskuvan organisaatiostasi.

Käteisvararatkaisumme koostuu toisaalta asiakas- ja asiakaskohtaisista ikäraporteista ja toisaalta käteisvarojen ennusteesta. Operatiivisen raportoinnin osalta yhdistämme ERP-, CRM-, ajanvaraus-, ATS- ja TMS-järjestelmiin, jotta saamme tietoa katteista, tärkeimmistä asiakkaista, myyntisuppiloista, laskutettavista tunneista, projektitiedoista jne. Jos sinulla on tietoja järjestelmässä, tietovarastossa tai Excelissä, voimme luoda erilaisia näkymiä ja oivalluksia, jotka ovat arvokkaita liiketoiminnallesi.

5. Kihlaus

BI Book vaihtoehto - pääsynvalvonta BrightAnalyticsin avulla

Pilvipohjainen ratkaisu tarjoaa monia etuja. Ehkä suurin niistä on organisaation sitoutuminen ja omistajuus. BrightAnalytics-alustan avulla voit antaa käyttöoikeuden useille henkilöille ja rajoittaa, mitä he voivat nähdä.

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo

Tiimimme on täällä tarjotakseen sinulle henkilökohtaista ja erinomaista palvelua.

 • Onko teillä eri toimitusjohtajat jokaisessa oikeushenkilössänne?

  Give them access to all data related to their business unit.

 • Onko teillä avainasiakaspäälliköitä?

  Give them access only to each of their own customers, so they can follow up based on the outstanding invoices.

 • Onko teillä hallituksen jäseniä?

  Give them access to all data, but don’t let them drill beyond a certain of detail.

  You can set restrictions for any person/role you want.

  That means anyone who has access to the platform, will immediately have a 360° view of the data they are interested in. It is no longer necessary to distribute static Excel reports that are outdated the moment you send them out.