BMD software_logo
Let’s get you up and running with data from BMD-ohjelmisto

Modules

 • Taloudellinen raportointi
 • Kassaraportointi

Category

 • ERP
 • Rahoitus

Integration Type

 • On-Premise

BMD-ohjelmisto

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja sen avulla voit yhdistellä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

BMD-ohjelmiston tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeisiin ja interaktiivisiin mittaristoihin, kaavioihin ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi käytettävissä:

Ja paljon muuta!

Tietoja BMD-ohjelmistosta

BMD Software on Itävallan johtava ohjelmistotuottaja, joka valmistaa kaupallisia ohjelmistosovelluksia yrityksille, kirjanpitäjille ja tilintarkastajille. Sekä toimistohallinnon ohjelmisto että toiminnanohjausmoduuli ovat osa BMD:n ohjelmistoratkaisuja. Yrityksellä on tällä hetkellä asiakkaita Itävallassa, Saksassa, Tšekissä, Slovakiassa, Unkarissa, Sloveniassa ja Sveitsissä.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Liitintäsi ei löydy? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“Suuri etu on se, että ne voidaan yhdistää moniin järjestelmiin hyvin nopeasti. Työskentelemme kahdella täysin erilaisella paketilla, pilvipohjaisella ja tiloissa toimivalla paketilla, ja silti BrightAnalytics onnistuu keräämään kaikki tiedot yhteen näkymään.”
– Thomas De Moore, Varainhoidon valvoja
Alides-logo
 • Mitä on hallintoraportointi?

  Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

 • Onko BrightAnalytics ratkaisu monimutkaisille yrityksille?

  BrightAnalytics on ratkaisu mille tahansa yritykselle: monimutkaiselle tai vähemmän monimutkaiselle. Ratkaisu kasvaa yrityksen mukana. BrightAnalytics on ihanteellinen myös yrityksille, joiden liiketoiminta on hyvin monimutkaista, kuten useat yritykset, eri valuutat, konsolidointi jne.

 • Mitä on taloudellinen raportointi?

  Financial reports provide insight into the state of the company, in this case, more specifically, the financial status.