BMD software_logo
Let’s get you up and running with data from BMD-ohjelmisto

Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Kassaraportointi

Category

  • CRM
  • ERP
  • Rahoitus

BMD-ohjelmisto

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja sen avulla voit yhdistellä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

BMD-ohjelmiston tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeisiin ja interaktiivisiin mittaristoihin, kaavioihin ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi käytettävissä:

Ja paljon muuta!

Tietoja BMD-ohjelmistosta

BMD Software on Itävallan johtava ohjelmistotuottaja, joka valmistaa kaupallisia ohjelmistosovelluksia yrityksille, kirjanpitäjille ja tilintarkastajille. Sekä toimistohallinnon ohjelmisto että toiminnanohjausmoduuli ovat osa BMD:n ohjelmistoratkaisuja. Yrityksellä on tällä hetkellä asiakkaita Itävallassa, Saksassa, Tšekissä, Slovakiassa, Unkarissa, Sloveniassa ja Sveitsissä.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Liitintäsi ei löydy? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Suuri etu on se, että ne voidaan yhdistää moniin järjestelmiin hyvin nopeasti. Työskentelemme kahdella täysin erilaisella paketilla, pilvipohjaisella ja tiloissa toimivalla paketilla, ja silti BrightAnalytics onnistuu keräämään kaikki tiedot yhteen näkymään.”
– Thomas De Moore, Varainhoidon valvoja
Alides-logo