Twinfield-logo
Let’s get you up and running with data from Twinfield

Category

  • Rahoitus

Twinfield

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Twinfieldiin ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Twinfieldin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. Kaikki talous- ja toimintaraporttisi ovat välittömästi saatavilla BrightAnalyticsissa:

Ja paljon muuta!

Tietoja Twinfieldistä

Twinfield on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu kirjanpito-ohjelma, joka on osa Wolters Kluweria. Twinfield-kirjanpito tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten pankkilinkin, veroilmoituksen, sarakkeen saldon, vuoden lopun sulkemisen ja paljon muuta.

Narviflex testimonial BrightAnalytics
Työkalu on visuaalisesti niin houkutteleva, että johtopäätösten tekemiseen ei tarvita minkäänlaisia taloudellisia tietoja.
– Dirk Berden, Toimitusjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!