Siksi länsiflanderilaiset start-up-yritykset ovat trendikkäitä työpaikkoja.

MADE IN WEST FLANDERS – Fintech-yritys BrightAnalytics ylittää rajan Alankomaihin.

Viiden ensimmäisen Belgiassa vietetyn menestyksekkään vuoden jälkeen länsiflanderilainen fintech-yritys BrightAnalytics on siirtymässä Alankomaihin. “Se on looginen seuraava askel kasvussamme”, sanoo toinen perustaja Olivier Seynhaeve. “Yhtäältä siksi, että viiden vuoden jälkeen olemme täysin vakiinnuttaneet tuotteemme ja yrityksemme. Olemme nyt todella innokkaita jatkamaan kasvutarinaamme myös Belgian ulkopuolella. Toisaalta meillä on Alankomaiden kielen etu. Toivomme oppivamme nopeammin, miten tuotteitamme voidaan markkinoida ulkomailla.

“Uskomme, että mitä useammalla ihmisellä on selkeä käsitys yrityksen suorituskyvystä, sitä enemmän kasvua voidaan saavuttaa.”
Olivier Seynhaeve, toinen perustaja

BrightAnalytics kehitti verkkoalustan talous- ja toimintalukujen konsolidoitua raportointia varten. Se muuntaa eri lähteistä peräisin olevat tiedot selkeiksi, intuitiivisiksi johtamisraporteiksi, joita kuka tahansa voi tarkastella. “Kuulemme usein palautetta siitä, että BrightAnalyticsin raportteja voivat käyttää kaikki organisaatiossa”, sanoo Olivier.

Jatka lukemista? Löydät artikkelin täältä.

 

Lähde: Made in West-Flanders, 1/10/2019.