BrightAnalyticsin avulla vertaamme yrityksiä ja liiketoimintayksiköitä.

-Johan Buyle, Osakas
"BrightAnalyticsin avulla seuraamme useita yrityksiä päivittäin ilman, että meidän tarvitsee avata satoja järjestelmiä."
- Johan Buyle, Osakas

Modules in use

Paremmat analyysit parempia investointeja varten

Esittelyssä: Buysse & Partners on – kuten he sanovat – sijoitusputiikki. Perhesijoittajien ja yrittäjien puolesta he etsivät ja valitsevat kiinnostavia kasvuyrityksiä sekä seuraavat niitä: eivät vain numeroita vaan myös toiminnallisia tavoitteita.

Aktiiviset sijoittajat

Ne, jotka sijoittavat pennosiaan, haluavat tietää, maksaako se itsensä takaisin – järkevää. BrightAnalyticsin avulla Buysse & Partners pitää sijoittajansa ajan tasalla päivittäisestä liiketoiminnasta, myös neljännesvuosittaisista luvuista. “Sijoitusryhmänä olemme muutakin kuin vain ulkoisia lainanantajia. Haluamme olla mukana yrityksissä ja kannustaa myös omia sijoittajiamme ajattelemaan kanssamme. Yhdessä muodostamme äänitorven hallitukselle ja johdolle”, sanoo Johan Buyle Buysse & Partnersista. He innostavat sijoittajia järjestämällä kierroksia yrityksissä ja asettamalla johdonmukaisesti kaikki luvut saataville.

“Verkkoalustan avulla seuraamme useita yrityksiä päivittäin ilman, että meidän tarvitsee avata satoja järjestelmiä, pyytää tietoja tai viedä virhealttiita Excel-taulukoita. Lisäksi voimme vertailla yrityksiä tai liiketoimintayksiköitä”, kertoo Laurens Willems. Sijoituspäällikkönä ohjelmiston käyttö säästää häneltä paljon työtunteja. “Työn säästämisen lisäksi se on myös paljon aktiivisempaa ja mielenkiintoisempaa. Tylsät hallinnolliset numerot heräävät henkiin.”

Läpinäkyvät luvut puolueettomia keskusteluja varten

Yhdistetyt luvut ja tiedot muodostavat perustan, jonka pohjalta Laurens, Johan ja heidän sijoittajansa voivat aloittaa keskustelut tai valmentaa tarvittaessa. “Objektiivisten, tuoreiden ja tarkkojen lukujen saatavuus tekee yrityksestä avoimen. Ilman näitä lukuja asioista keskustellaan vaistonvaraisesti. Nyt teemme sen pelkkien lukujen avulla. Ja vaikka jokainen tulkitsisi niitä omasta näkökulmastaan – se on sijoittamisen hauskuus – se on paras perusta, jonka pohjalta voimme jatkaa rakentamista.”

Emotionaalisesti ja taloudellisesti sitoutuneet

Sijoitusriskin hajauttamiseksi Buysse & Partners osallistuu eri aloihin ja yrityksiin sekä Belgiassa että Etelä-Amerikassa. Buysse & Partnersin jokainen työntekijä sijoittaa oman pääomansa jokaiseen sijoitukseen. “Emme siis ole mukana vain emotionaalisesti vaan myös taloudellisesti. Olemme itse kiinnostuneita siitä, että kaikki sijoitusyritysten prosessit sujuvat mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.” Ei ole sattumaa, että yrityksissä, joissa Buysse & Partners on osakkaana, tosiasiallisia laskutushintoja verrataan alkuperäisiin laskelmiin. “Yhdistämällä tiedot toisiinsa voit nopeasti havaita, analysoida ja optimoida poikkeamat.”

Mietitkö, mitä BrightAnalytics voi tarkoittaa sinulle?