Haluamme puhua samaa talouskieltä kaikissa yrityksissämme. BrightAnalyticsin avulla voimme tehdä niin.

-Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiqin suosittelu BrightAnalyticsin suosittelu
"Etuja on monia: yksinkertaisuus, käytettävyys, hinta, helppo ja nopea asennus ja vakaus.
"
- Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller

Connectors in use

Modules in use

Graalin malja

DENSIQ luottamuksesta ja yksinkertaisuudesta

Yksi ainoa yhteyspiste useiden eri puolilla Eurooppaa sijaitsevien yritysten moniin taloudellisiin tietoihin: DENSIQ, ruotsalainen tiivistysratkaisujen markkinajohtaja, ymmärsi heti BrightAnalyticsin tarjoaman arvon. ”Haluamme luottaa ihmisiin, kunnes he todistavat päinvastaista. Luottamuksemme Bright Analyticsiin on osoittautunut oikeaksi.” Talousjohtaja Richard Skoglund ja Group Business Controller Johan Ehlinger kertovat ensimmäisistä kokemuksistaan BrightAnalyticsista yhtiön pääkonttorista Göteborgista, Ruotsista.

Yksi totuus

Nopean kasvun ja maantieteellisen monimuotoisuuden vuoksi DENSIQ joutui kamppailemaan erilaisten taloudellisten tietojen ja järjestelmien kanssa. Sen kaikki yritykset käyttivät erilaisia toiminnanohjaustekniikoita, mikä vaikeutti konsolidointia ja ”saman talouskielen puhumista”. Richard Skoglund, talousjohtaja: ”Meiltä puuttui yhtenäinen lähestymistapa tietojen tarkasteluun. Tarvitsimme ”yhden totuuden” ja mieluiten saman toiminnanohjausjärjestelmän kaikissa maissa, joten harkitsimme täysin erilaisen ja yhteisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa kaikissa maissa. Suunniteltu ratkaisu osoittautui kuitenkin hyvin kalliiksi, ja meidän oli vaikea puolustaa sitä hallituksellemme, varsinkin kun useat yritykset olivat hiljattain ottaneet käyttöön uusia toiminnanohjausjärjestelmiä.” Sitten DENSIQ:hen otti yhteyttä Lucas Carette BrightAnalytics Swedenistä. Skoglund jatkaa: ”Kyseessä oli puhelinkontakti, loppukeväästä 2021. BrightAnalyticsin ratkaisu osoittautui täsmälleen oikeaksi. Menin ohjaajani Johanin luo ja sanoin: ’Luulen, että olen löytänyt Graalin maljan’! ”.

Joidenkin online-demonstraatioiden jälkeen DENSIQ päätti tehdä sopimuksen BrightAnalyticsin kanssa. Syyt heidän päätökseensä ovat ilmeiset. Skoglund: ”Periaatteessa BrightAnalytics on ’liitin’, kerros jokaisen ERP-järjestelmän päällä eri yrityksissämme.” Ehlinger jatkaa: ”Sen avulla tiedot voidaan helposti poimia yhdestä yhtenäisestä alustasta. Se tarjoaa oman ratkaisunsa tietovaraston luomiseen. Se on kuin kaikilla yrityksillämme olisi sama ERP-järjestelmä.” DENSIQ:n mukaan edut ovat lukuisat: yksinkertaisuus, käytettävyys, hinta/laatu-suhde, helppo ja nopea asennus sekä vakaus.

Arvokkaita oivalluksia

BrightAnalyticsin asennus oli ilmeisesti ”helppo nakki”. Ehlinger: ”BrightAnalytics-tiimi huolehti suurimmasta osasta työtä. Vajaa kuukausi sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen BrightAnalytics oli toiminnassa. Järjestelmän käyttöönotto ei vaatinut kuin muutaman tunnin koulutuksen. Skoglund: ”Jopa toimitusjohtajamme, joka ei ole taloushallinnon ammattilainen, leikkii nyt taloustiedoilla. Sen avulla hän saa arvokkaita uusia tietoja.”

Koska BrightAnalyticsin käyttöönotto alkoi vasta kesällä 2021, kaikkia toimintoja ei ole vielä asennettu tai hyödynnetty. Skoglund: ” Kasvamme ostamalla uusia yrityksiä. Seuraavana askeleena on BrightAnalyticsin asentaminen uusiin yritysostoihin.” Seuraavaksi BrightAnalyticsin valikkoon tulevat budjetointi ja ennustaminen. Sekä Skoglund että Ehlinger odottavat sitä innolla: ”Olemme luottavaisia BrightAnalyticsin kanssa tehtävän yhteistyön onnistumiseen. Me olemme ruotsalaisia, tiedättehän: luotamme ihmisiin, kunnes he todistavat päinvastaista. BrightAnalytics on osoittanut, että olemme oikeassa.”

logo flower

BrightAnalyticsin edut DENSIQin mukaan:

  • Yksi ainoa versio totuudesta
  • Kaikki puhuvat samaa talouskieltä
  • Yksinkertainen, käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen
  • Vastinetta rahalle
  • Nopea ja vakaa asennus

Mietitkö, mitä BrightAnalytics voi tarkoittaa sinulle?

Densiq logo

Tietoja DENSIQista

Ruotsalainen DENSIQ on tiivistystekniikan alan johtava kokonaisratkaisujen toimittaja pohjoismaiselle prosessiteollisuudelle. Se tarjoaa laajan valikoiman tiivistystuotteita sekä palveluita ja suunnittelua. Yrityksellä on noin 150 työntekijää ja noin 300 miljoonan Ruotsin kruunun liikevaihto, ja sillä on toimistoja ja asiakkaita Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Liechtensteinissa ja Itävallassa.