Voimme nyt jopa veloittaa työkustannukset työmaakohtaisesti. Tämä ei ollut ennen mahdollista, koska Excelissä ei ollut mitään tapaa aloittaa.

-Bieke Labeeuw, Talouspäällikkö
"Emme hukkaa aikaa lukujen keräämiseen, vaan voimme ryhtyä heti töihin. Se kiinnostaa viime kädessä osakkeenomistajia."
- Bieke Labeeuw, Talouspäällikkö

Connectors in use

Modules in use

Sivuston raportit? Sen ei tarvitse olla vaikeaa.

Kun BrightAnalytics otti yhteyttä Isocab Constructiin, se tapahtui juuri oikeaan aikaan: isotermisiin rakenteisiin erikoistunut yritys etsi juuri tehokkaampaa raportointitapaa. Ja erityisesti niiden sivustojen seurantaa varten. BrightAnalytics onnistui luomaan yhteyden yrityksen ERP-paketin ja Venetsian kirjanpitopaketin välille.

“Olemme työskennelleet BrightAnalyticsin kanssa vuodesta 2021”, Bieke aloittaa. “Minun on myönnettävä, että tämä johtuu siitä, että he ottivat itse yhteyttä meihin (nauraa). Heillä on hyvät referenssit, joten tarkistin heidät. Koska BrightAnalytics on yksilöllinen, jokainen yritys saa luonnollisesti sen, mitä se erityisesti tarvitsee. Kun saimme kuitenkin online-demon, näin heti, mitä hyötyä siitä on yrityksellemme. Etsimme tuolloin parempaa tapaa raportoida, emme niinkään kuukausittaista kokonaisraportointia varten, vaan lähinnä projektikohtaista raportointia varten. Asiakkaat, joihin otin yhteyttä, vahvistivat minulle, että he olivat vahvoilla tässä asiassa.”

Playstation taloudellisia kykyjä varten

Erityisesti osakkeenomistajat pitivät projektiraportoinnin mahdollisuutta ratkaisevana BrightAnalyticsin valinnassa, mutta myös Bieke oli erittäin innostunut talouspäällikön roolissaan. “Huomasin heti, että olin tekemisissä oman alani Playstationin kanssa”, hän sanoo. “Kaikki on esitetty kauniisti, se on käyttäjäystävällinen, ja voin muokata sisäistä raportointiamme samalla tavalla kuin ennen Excelissä. Fantastista minun ammatissani toimivalle henkilölle. Kun kerroimme BrightAnalyticsille, mitä halusimme saada järjestelmästä irti, he kertoivat meille heti, että tämä oli ehdottomasti mahdollista.”

Yhteys muihin paketteihin

Jotta tärkeiden tunnuslukujen operatiivista raportointia voitaisiin hienosäätää työmaakohtaisesti, BrightAnalyticsin oli luotava yhteys Lean Interactionsin, Isocab Constructin toiminnanohjausohjelman ja Venice-kirjanpitopaketin kanssa. Se onnistui ilman suurempia ponnisteluja. “Jälkilaskelmien tekeminen työmaakohtaisesti oli ennen hyvin vaikeaa”, Bieke selittää. “Meidän oli vietävä kolme Exceliä kirjanpito-ohjelmastamme ja yritettävä laskea tulosta yhdelle sivustolle. Se oli helvetinmoinen työ, ja menetimme paljon aikaa yrittäessämme saada kaikki tiedot järjestelmästä kutakin projektia varten. Lisäksi meidän oli aina kysyttävä itseltämme, oliko kaikki oikein, koska virheiden riski oli suuri. Nykyään tiedot kulkevat helposti Lean Interactions- ja Venice-ohjelmista BrightAnalytics-ohjelmistoon.”

Tämä säästää yritykseltä valtavasti aikaa. “Emme tuhlaa aikaa lukujen keräämiseen, vaan voimme aloittaa työskentelyn niiden kanssa välittömästi ja tehdä johtopäätöksiä. Tämä on viime kädessä se, mikä kiinnostaa osakkeenomistajia”, Bieke selittää. “Lisäksi voimme helposti siirtyä yksityiskohtiin, jopa myynti- tai ostolaskun tasolle asti. Liiketoimintajohtajamme tekee nyt myös itse pikahakuja järjestelmässä, ja jotkut projektipäälliköt pääsevät jopa näkemään omat projektinsa, jotta he voivat seurata niitä paremmin.”

Hankkeen laskenta yksityiskohtaisesti

Isocab Construct käyttää myös Geodynamics-ohjelmaa, joka rekisteröi työntekijöiden työtunnit. Koska BrightAnalytics on myös liitetty tähän pakettiin, projektilaskenta tehdään nyt pienimpiä yksityiskohtia myöten. “Kirjanpidossa näen vain työntekijöidemme ja toimihenkilöidemme kokonaiskustannukset. BrightAnalytics-yhteyden ansiosta voimme nyt veloittaa työvoimakustannukset työmaakohtaisesti. Emme ole koskaan aiemmin tehneet sitä; sitä ei voinut tehdä Excelissä. Lisäksi BrightAnalytics näyttää automaattisesti myös taseen ulkopuoliset kirjaukset varastosta ja vastaanotettavista laskuista projektikohtaisesti.”

Itseviittaus

Tulevaisuudessa Bieke haluaa tutustua kaikkiin alustan mahdollisuuksiin. “Juuri nyt saan siitä irti itsestäänselvyyksiä, mutta voin tehdä sillä paljon enemmänkin. Minulla ei ole aikaa optimoida sitä edelleen. Pian otan sen ensisijaiseksi tavoitteekseni. Pidän siitä: mahdollisuuksia on vielä. Ja jos haluamme vielä ohjelmoida tiettyjä asioita, voimme tehdä sen.”

Samaan aikaan hän itse saa puheluita yrityksiltä, jotka harkitsevat yhteistyötä BrightAnalyticsin kanssa. “Ensi viikolla minulla on jopa tapaaminen rakennusyrityksen kanssa, joka haluaa vaihtaa ajatuksia asiasta. Ehkä opin lisää ja löydän uusia mahdollisuuksia”, hän toteaa innostuneena.

logo flower

BrightAnalyticsin edut Isocab Constructin mukaan:

  • Helppo sivuston seuranta
  • Klikkaa pienimpäänkin yksityiskohtaan
  • Valtava ajansäästö: luvut voidaan analysoida välittömästi.
  • Virheiden mahdollisuus vähenee minimiin
  • Paljon mahdollisuuksia
  • Erittäin taitavat ohjelmoijat
  • Miellyttävä yhteistyö ja sujuva viestintä

Mietitkö, mitä BrightAnalytics voi tarkoittaa sinulle?

Isocab Construct_logo

Tietoja Isocab Constructista

Länsi-Flanderissa toimiva Isocab Construct on onnistunut nousemaan – kuten nimikin kertoo – referenssiksi isotermisten rakenteiden ja ovien, ilmastoitujen kerrostalojen sekä katto- ja seinäverhousten alalla. Suoraan tai alihankkijana rakennusyrityksille teollisuusrakentamisessa. Laatu, innovointi ja erinomainen palvelu ovat heille ensiarvoisen tärkeitä. Muun muassa tästä syystä ne pitävät olennaisen tärkeänä, että kutakin toimipaikkaa voidaan seurata tarkasti. BrightAnalytics huolehtii siitä.