BrightAnalyticsin avulla voit suodattaa nopeasti ja nähdä tulokset yhdellä silmäyksellä.

-Hans Hoskens, talousjohtaja
"Yleensä paljon aikaa ja työtä käytetään taloudelliseen raportointiin ja vähemmän tietojen analysointiin. BrightAnalyticsin avulla juuri päinvastainen on mahdollista."
- Hans Hoskens, talousjohtaja

Modules in use

VanRoey.be tekee BrightAnalyticsista ensisijaisen kumppanin

IT-palveluntarjoaja VanRoey.be työskentelee mieluummin ensisijaisten kumppaneiden kanssa asiakkailleen tarjoamiensa infrastruktuurien ja sovellusten osalta. BrightAnalyticsista tuli hiljattain yksi näistä kumppaneista, erityisesti asiakkaille, jotka etsivät taloudellista raportointi- ja valvontatyökalua.

“IT-palveluntarjoajana tuemme asiakkaitamme – yleensä keskisuuria B2B-yrityksiä, joissa on noin 25-5 000 tietokonekäyttäjää – infrastruktuurin ja sovellusten avulla”, aloittaa liiketoimintajohtaja Pat Van Roey. “Tätä varten teemme yhteistyötä valikoitujen toimittajien kanssa.”

Asiakastapaamisissa VanRoey.be:n Business Solutions -liiketoimintayksikkö huomasi, että monet yritykset tarvitsivat kehittyneemmän ratkaisun talousraportointiinsa. Laajan markkinatutkimuksen jälkeen valittiin BrightAnalytics.

Ilman tietotekniikan väliintuloa

“Tähän on useita syitä”, selittää talousjohtaja Hans Hoskens. “BrightAnalytics ottaa vain ylimääräisen askeleen verrattuna muihin BI-työkaluihin. Se ei ole vain talousraportointityökalu, vaan myös valvontatyökalu. Talousosaston operatiivinen henkilökunta voi ottaa sen käyttöön ja hallita sitä itse ilman IT-ammattilaisen apua”, Hans jatkaa.

“Mielestämme se on ratkaisevan tärkeää. Yleensä paljon aikaa ja työtä käytetään taloudelliseen raportointiin ja vähemmän tietojen analysointiin. Asian pitäisi kuitenkin olla päinvastoin: tiedot pitäisi saada hyvin nopeasti, jotta lukujen parissa voisi aloittaa työskentelyn. BrightAnalytics jopa ylittää odotuksemme tässä suhteessa.”

Yleiskatsaus

Koska VanRoey.be ei halua esitellä asiakkaille mitään ilman, että he itse työskentelevät sen kanssa, BrightAnalytics otettiin käyttöön myös IT-palveluntarjoajalla. Tärkein tekijä oli analyyttisen kirjanpidon käyttöönotto, jossa yleiskustannukset oli jaettava eri liiketoimintayksiköille. “BrightAnalyticsissa voimme määrittää jakoavaimet taustalla, jotta nämä kustannukset jaetaan automaattisesti liiketoimintayksiköiden kesken raportoinnissa”, Hans sanoo.

“Aiemmin meidän olisi pitänyt käyttää tähän Excel-ohjelmaa, jolloin virheet olisivat nopeasti päässeet kaavoihin ja olisi pitänyt käyttää useita taulukoita. BrightAnalyticsin avulla voit suodattaa nopeasti, ja näet tulokset yhdellä silmäyksellä. Se säästää aikaa, on käyttäjäystävällinen ja mahdollistaa nopean työskentelyn.”

Räätälöinnistä ei aiheudu lisäkustannuksia

Samaan aikaan VanRoey.be jatkaa muiden BI:n tarjoamista asiakkaille. “Esimerkiksi tuottavuusraportointiin, jossa näytetään, kuka käytti kuinka monta tuntia mihinkin projektiin, Power BI on erinomainen työkalu, joka on vapaasti kaikkien käytettävissä”, Pat sanoo. “Mutta analyyttisellä tasolla suodattaminen on vaikeaa. Ja jos haluat työskennellä jakoavainten kanssa lukujen kunnollisen analyysin tekemiseksi, se vaatii usein mukauttamista. BrightAnalytics on tällaisissa tapauksissa parempi vaihtoehto.”

logo flower

The advantages of BrightAnalytics according to VanRoey.be:

  • Financial reporting and controlling tool
  • No intervention by an IT expert needed
  • User-friendly system
  • Enormous time savings

Wondering what BrightAnalytics can do for you?