Let’s get you up and running with data from Planacy

Category

 • Rahoitus

Planacy

Tietoon perustuvan taloussuunnittelun yksinkertaistaminen

Planacy on parasta laatua oleva suunnittelualusta, joka tehostaa budjetti-, ennuste- ja suunnitteluprosessia. Alusta on rakennettu käsittelemään monimutkaista todellisuutta, ja se on täysin muokattavissa minkä tahansa yrityksen, sen tarpeiden ja prosessien mukaan. Tämä ainutlaatuinen joustavuus ja muunneltavuus tekevät Planacysta yhden markkinoiden tehokkaimmista suunnittelutyökaluista.

Hyödynnä jo tekemiäsi investointeja täysimääräisesti Planacyn saumattomien integraatioiden avulla Exceliin, johtaviin business intelligence -järjestelmiin ja muihin parhaiden rahoitus- ja raportointialustoihin. Saumattomasti integroidun tietomalli-, analyysi- ja seuranta-alustan avulla vähennät käyttöönottoon, ylläpitoon ja hallintaan kuluvaa aikaa.

Vähennä aikaa vievää, manuaalista ja toistuvaa työtä Planacyn avulla – hallitse prosessejasi paremmin ja paranna työsi laatua. Automaattisesti kerättyjen vertailutietojen, automaattisten ennuste-ehdotusten, jatkuvien ennusteiden ja skenaariosuunnittelun avulla voit myös mukautua nopeasti ulkomaailman ja olosuhteiden muuttuessa.

 • Paras laatuaan oleva suunnittelualusta
 • Pilvipohjainen SaaS-tuote
 • Täysin räätälöitävissä kaikille toimialoille ja prosesseille
 • Ainutlaatuinen tietokanta-arkkitehtuuri
 • Nopea käyttöönotto – aloita 4 viikossa!
 • Saumattomat integraatiot rahoitus- ja raportointijärjestelmiin
 • Arvoa tuottavat, tehokkaammat ja automatisoidummat prosessit.
Planacy-integraatio_Budjetoinnin kojelauta Planacy-ohjelmistossa

Tietoja Planacysta

Planacy on ruotsalainen SaaS-yritys, joka perustettiin vuonna 2015 ja johon nyt luottaa yli 100 yritystä Pohjoismaissa.

Yritystä johtaa motivoitunut ja intohimoinen tiimi, jonka visiona on edistää menestyvämpiä yrityksiä yksinkertaistamalla tietoon perustuvia, yhteistyöhön perustuvia ja jatkuvia suunnitteluprosesseja.

Lue lisää kumppanuudestamme Planacyn kanssa

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.