Planacy ja BrightAnalytics solmivat strategisen kumppanuuden

“BrightAnalytics on kehittänyt järjestelmän, joka tekee vaikutuksen sekä minuun että markkinoihin…”, sanoo Planacyn toimitusjohtaja Jimmy Stenqvist Evegård.

Planacy ja BrightAnalytics solmivat strategisen kumppanuuden vahvistaakseen asiakastarjouksiaan. Yhdessä ne täydentävät toistensa alustoja ja tarjoavat kaksi saumattomasti integroitua ohjelmistoa: BrightAnalytics tarjoaa intuitiivisen alustan konsolidoitua taloudellista raportointia ja johdon raportointia varten ja Planacy puolestaan tietoon perustuvaa taloudellista suunnittelua varten.

“Olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä yhteistyötä Planacyn kanssa auttaaksemme asiakkaitamme monimutkaisemmissa budjetointitarpeissa saumattoman kaksisuuntaisen synkronointi-integraation avulla”, sanoo BrightAnalyticsin toinen perustaja Lode Bogaert.

Planacy on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja vakiinnuttanut asemansa Skandinavian markkinoiden johtavana alustana tietoon perustuvassa budjetoinnissa, ennustamisessa ja suunnittelussa. BrightAnalytics on puolestaan saavuttanut alustallaan suurta menestystä ympäri Eurooppaa. Belgialainen yritys, joka on hiljattain laajentanut toimintaansa Skandinaviaan Tukholman toimipisteellä, jakaa Planacyn näkemyksen siitä, miten asiakkaiden tulisi työskennellä liikkeenjohdon kanssa, ja luo siksi yhdessä integroidun tuotetarjonnan.

“BrightAnalytics on kehittänyt järjestelmän, joka tekee vaikutuksen sekä minuun että markkinoihin. Koska meillä on sama ajattelutapa ja intohimo kuin Planacylla, jonka tavoitteena on helpottaa arvoa luovaa työtä parhaiden toimijoiden kesken, odotan kumppanuutta luottavaisin mielin”, sanoo Planacyn toimitusjohtaja Jimmy Stenqvist Evegård.

BrightAnalyticsilla on kattava valikoima liitäntöjä liiketoimintajärjestelmiin, ja integroituna Planacyn kanssa asiakkaiden rahoitus- ja analyysiosasto saa myös innovatiivisen, tehokkaan, intuitiivisen ja johdonmukaisen ratkaisun budjetointia, ennustamista ja suunnittelua varten.

“Budjetointi voidaan tehdä jokaisessa yrityksessä eri tavalla, ja se voi olla eritasoista ja monimutkaista. Monimutkaisen budjetoinnin hoitava budjetointityökalu on tuote, joka on omillaan, ja siksi olemme erittäin iloisia kumppanuudesta Planacyn kanssa. Yhdessä voimme auttaa asiakkaita taloussuunnittelussa ja konsolidoidussa raportoinnissa”, Lode Bogaert toteaa.

Viimeiset kaksi vuotta ovat tuoneet paljon haasteita monille yrityksille ja liiketoiminnoille, mikä yhdistettynä alati muuttuvaan maailmaan on lisännyt tarvetta pystyä nopeasti kokoamaan ja yhdistämään laadultaan varmennettuja tietoja ja luomaan päivitettyjä ennusteita parempien ja ennakoivampien päätösten tekemiseksi.

“Tämä kumppanuus tarkoittaa, että luomme lyömättömän tarjouksen yrityksille, jotka haluavat työskennellä entistä tietopohjaisemmin taloussuunnittelun, raportoinnin ja liiketoiminnan hallinnan parissa. Se tarkoittaa myös sitä, että Planacy yhdessä BrightAnalyticsin kanssa astuu Belgian ja Alankomaiden kaltaisiin maihin, mikä on jännittävää”, Stenqvist Evegård toteaa lopuksi.

Planacy-integraatio_Budjetoinnin kojelauta Planacy-ohjelmistossa

Lisätietoja Planacysta

Planacy perustettiin vuonna 2015, ja se on ruotsalainen SaaS-yritys, jonka visiona on yksinkertaistaa tietoon perustuvaa ja jatkuvaa työskentelyä taloussuunnittelun parissa.

Mahdollistamalla ennakoivamman ja arvoa luovan työskentelyn budjetin, ennusteiden ja suunnittelun parissa Planacy edistää paremmin suunniteltuja ja menestyneempiä yrityksiä ja liiketoimintoja. Innovatiivisella ja tehokkaalla alustalla ja yli 100 asiakkaalla Planacy on vakiinnuttanut asemansa markkinoiden johtavana, parhaaseen laatuun perustuvana järjestelmänä tietoon perustuvaan budjetointiin, ennustamiseen ja suunnitteluun.

Lisätietoja Planacy-integraatiosta

BrightAnalytics_Hallinnon raportointi

Lisätietoja BrightAnalyticsista

BrightAnalytics on vuonna 2014 Belgiassa perustettu innovatiivinen SaaS-yritys, joka kehittää intuitiivista alustaa taloudelliseen ja operatiiviseen konsolidointiin ja raportointiin.

Tällä hetkellä heillä on yli 500 asiakasta yli 10 maassa, 35 työntekijää Belgiassa ja Ruotsissa sekä lähes 100 prosentin vuotuinen kasvu. Yli 120 liitintä kirjanpito-, liiketoiminta- ja CRM-järjestelmiin tarjoavat nopean käyttöönoton sekä jatkuvasti päivitettyjä ja luotettavia tietoja parempia analyysejä ja päätöksentekoa varten.