BrightAnalytics on jo toista vuotta mukana Deloitten Technology Fast 50 -listalla.

Myös tänä vuonna BrightAnalytics sai fantastisen uutisen siitä, että yritys on valittu Deloitten 2021 Technology Fast 50 -kilpailuun!

Finalistit ja ehdokkaat julkaisevat 25. marraskuuta 2021 sijoituksensa neljän viime vuoden aikana saavutetun prosentuaalisen osuuden perusteella. ”Tämä ehdokkuus on BrightAnalyticsille hieno tunnustus, joka liittyy sen tavoitteisiin ja tavoitteisiin, jotka ovat enemmän kuin koskaan aiemmin olleet epäselviä”, kertovat Lode Bogaert, Merijn Demuynck ja Olivier Seynhaeve. Tulevaisuus on valoisa!

Edellisenä vuonna Deloitte BrightAnalytics sijoittui Technology Fast 50 -listalla teknologia-alalla toimivien parhaiden yritysten joukossa sijalle 36. Kun paljon voiton voittamisesta on tehty proUnityn hyväksi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän ehdokkuuteen ja haluamme päästä Belgian 50 parhaan teknologiayrityksen joukkoon. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että BrightAnalyticsilla on käsissään teknologia-alan teknologia-asiantuntija. Raportointi ei ole enää ”tylsää ja sekavaa”, sillä BrightAnalytics-alusta automatisoi suuren osan työstä. Lisäksi sinulla ei ole enää niin paljon tärkeitä tietoja, jotta voit auttaa yritystäsi kasvamaan. Tämä ehdokkuus osoittaa, että myös muut ovat mukana tuotteen hienojakoisessa tuotekehityksessä.” aldus de drie stichters.

”Alankomaissa tapahtuneen aiemman toiminnan aloittamisen jälkeen helmikuussa Tukholmassa aloitti Tukholmassa myös yksi kaksikielinen yksikkö, jotta Skandinaviasta voitaisiin lähteä mukaan. En here stoppen de ambities niet.”
Lode
Bogaert, Merijn Demuynck & Olivier Seynhaeve, perustajat.

Mooie erkenning

BrightAnalytics on tänä vuonna julkaissut jo 7 vuoden ajan, ja sen jälkeen on enää enemmän puhetta! Meille tämä on hieno tunnustus ja hieno kuvaus kaikkien tiimien kovasta työstä, mutta myös niistä ihmisistä, jotka pyrkivät saavuttamaan tavoitteemme ja tavoitteemme. Alankomaiden edellisestä avautumisesta poiketen helmikuussa Tukholmassa aloitti Tukholman kaksikielinen yksikkö, jotta se voisi tukea Skandinaviaa. Tässä ei ole mitään tekemistä kunnianhimon kanssa, sillä BrightAnalyticsille ei ole enää tarjolla kaikkia mahdollisia toimintatapoja.

Tulevaisuutesi on vain niin valoisa kuin mielesi on avoin.

BrightAnalytics on roeselainen scale-up-yritys, joka on kehittänyt verkkoalustan rahoitus- ja toimintatietojen selkeämpää raportointia varten. Ohjelmisto niputtaa tietoja ja yhdistää ne useampaan kuin 100 eri ohjelmistopakettiin, ja se tarjoaa kaksisuuntaisia, intuitiivisia hallintasovelluksia, jotka vastaavat monia taloudellisia näkökohtia. Nyt saat kaksisuuntaisia tietoja myynnin, kassan, markkinoinnin ja muun muassa muiden alojen työtehtävistä.

Kolme johtajaa, Olivier Seynhaeve, Merijn Demuynck ja Lode Bogaert, työskentelivät yhdessä konsultoinnin alalla, ja vuonna 2014 BrightAnalytics aloitti konsultointipalvelun. Tänään BrightAnalytics ei toimi enää pelkästään Belgiassa, mutta länsilaakson fintech-yritys on siirtynyt myös Alankomaihin ja viime aikoina myös Skandinaviaan. Yksi looginen niitti yrityksen toiminnassa.