Visma.net logo
Let’s get you up and running with data from Visma.net

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Visma.net

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Visma.netin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Vismasta ja Visma.netistä

Pilvialusta Visma.net tarjoaa älykkäitä työkaluja, jotka automatisoivat ja yhdistävät liiketoimintaprosesseja. Alusta kattaa taloushallinnon, varastonhallinnan, projektinvalvonnan ja henkilöstöhallinnon.

BrightAnalytics on liitettävissä eri Visma-ohjelmistoratkaisuihin teknologiasta tai sovellustyypistä riippumatta. BrightAnalytics-alusta keskittää kaikki tiedot ja tarjoaa reaaliaikaisen näkemyksen liiketoiminnan suorituskyvystä. Tutustu muihin Visma-integraatioihin:

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo