Visma logo
Let’s get you up and running with data from Visma AccountView

Category

  • Rahoitus

Visma AccountView

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Visma AccountView -järjestelmään ja 120 muuhun järjestelmään, jolloin kaikki talous- ja toimintatiedot keskitetään yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Visma AccountView’n tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. Kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla BrightAnalyticsissa:

Ja paljon muuta!

Tietoa Vismasta ja Visma AccountViewista

Visma AccountView on modulaarinen taloushallinnon ohjelmisto pienille itsenäisille yrittäjille ja keskisuurille organisaatioille. Visma AccountViewin perustana on taloushallinto. Lisäksi voidaan lisätä erilaisia laajennusmoduuleja, kuten kaupankäynti, projekti- ja ajanhallinta sekä kirjanpito.

Vismalla on useita ohjelmistoratkaisuja, joiden kanssa BrightAnalytics sekä yhdistyy moitteettomasti, teknologiasta tai sovellustyypistä riippumatta! Tutustu integraatioihimme täällä:

Kertokaa lapsillenne
  • Annonsdax
  • Densiq-logotyyppi
  • Delphi-logo
  • Noviflora-logo-aloitussivu-BrightAnalytics
  • Otiga Groupin logotyyppi
  • Unifly
”Ja koska työkalu on suoraan yhteydessä kirjanpitopakettiimme automaattisen synkronoinnin kautta, tiedämme, että luvut ovat aina tarkkoja.”
– Ralph Van Tongelen, Talouspäällikkö
November Five -logo
logo flower

Varaamattomat tietoyhteydet

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 120 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Liittimesi ei ole käytössä? Laita se meidän tietoon ja me teemme siitä työtä!