Visma logo
Let’s get you up and running with data from Visma AccountView

Category

 • Rahoitus

Visma AccountView

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Visma AccountView -järjestelmään ja 120 muuhun järjestelmään, jolloin kaikki talous- ja toimintatiedot keskitetään yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Visma AccountView’n tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. Kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla BrightAnalyticsissa:

Ja paljon muuta!

Tietoa Vismasta ja Visma AccountViewista

Visma AccountView on modulaarinen taloushallinnon ohjelmisto pienille itsenäisille yrittäjille ja keskisuurille organisaatioille. Visma AccountViewin perustana on taloushallinto. Lisäksi voidaan lisätä erilaisia laajennusmoduuleja, kuten kaupankäynti, projekti- ja ajanhallinta sekä kirjanpito.

Vismalla on useita ohjelmistoratkaisuja, joiden kanssa BrightAnalytics sekä yhdistyy moitteettomasti, teknologiasta tai sovellustyypistä riippumatta! Tutustu integraatioihimme täällä:

Kertokaa lapsillenne
 • Annonsdax
 • Densiq-logotyyppi
 • Delphi-logo
 • Noviflora-logo-aloitussivu-BrightAnalytics
 • Otiga Groupin logotyyppi
 • Unifly
“Ja koska työkalu on suoraan yhteydessä kirjanpitopakettiimme automaattisen synkronoinnin kautta, tiedämme, että luvut ovat aina tarkkoja.”
– Ralph Van Tongelen, Talouspäällikkö
November Five -logo
logo flower

Varaamattomat tietoyhteydet

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 120 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Liittimesi ei ole käytössä? Laita se meidän tietoon ja me teemme siitä työtä!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.