Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Operatiivinen raportointi

Category

  • CRM
  • Rahoitus

Brightpearl

Tietoja Brightpearl

Brightpearl on vähittäiskaupan käyttöjärjestelmä, joka auttaa vähittäiskaupan alan yrityksiä automatisoimaan prosesseja, kuten monimutkaisia tilausten täyttämistä, usean toimipisteen varastonhallintaa, toimituksia, kirjanpitoa ja paljon muuta.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Brightpearl- ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Brightpearlin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim