Visma eAccounting_logo
Let’s get you up and running with data from Visma eAccounting

Category

  • Rahoitus

Visma eAccounting

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Visma eAccountingiin ja 120 muuhun järjestelmään, jolloin kaikki talous- ja toimintatiedot keskitetään yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Visma eAccountingin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. Kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla BrightAnalyticsissa:

Ja paljon muuta!

Tietoa Vismasta ja Visma eAccountingista

Visma eAccounting on täydellinen verkkokirjanpitojärjestelmä, joka tarjoaa ratkaisuja kirjanpito- ja laskutustarpeisiisi. Ohjelmiston ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa osto- ja myyntilaskujen helppo kirjaaminen, linkittäminen pankkitiliin, jaksottaisten laskujen luominen ja lähettäminen sekä automaattiset alv-ilmoitukset.

Vismalla on useita ohjelmistoratkaisuja, joiden kanssa BrightAnalytics sekä yhdistyy moitteettomasti, teknologiasta tai sovellustyypistä riippumatta! Tutustu integraatioihimme täällä:

Tutustu asiakastapauksiimme
  • Annonsdax
  • Densiq-logotyyppi
  • Delphi-logo
  • Noviflora-logo-aloitussivu-BrightAnalytics
  • Otiga Groupin logotyyppi
  • Unifly
”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!