Visma E-conomic logo
Let’s get you up and running with data from Visma e-conomic

Modules

 • Taloudellinen raportointi

Category

 • Rahoitus

Integration Type

 • Standard API

Visma e-conomic

Integrointi

BrightAnalytics on moitteettomasti yhteydessä Visma e-conomic -järjestelmään ja 250 muuhun järjestelmään, ja se keskittää kaikki talous- ja toimintatiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Visma e-conomic -palvelun tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Over Visma en Visma e-conomic

Visma e-conomic on kirjanpito-ohjelma tanskalaisille yrityksille. e-conomicissa on useita kirjanpitotyötä helpottavia ominaisuuksia; ilmainen sähköinen laskutus, selkeä yleiskuva eräpäivistä ja taloudesta, helppo arvonlisäveroraportointi ja paljon muuta!

BrightAnalytics on liitettävissä useisiin eri Visma-ohjelmistopohjaisiin järjestelmiin, riippumatta siitä, minkä tyyppistä tekniikkaa käytetään. BrightAnalytics-alusta keskittää kaikki tiedot ja antaa reaaliaikaisia tietoja yrityksen tilastoista.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.