10 vinkkiä talousosaston digitalisointiin

Piramides production control analysis

Saavuttaa huippuosaamista taloushallinnon automatisoinnissa

Siirrä painopiste manuaalisesta kirjaamisesta ja valvonnasta analyysiin ja oivalluksiin.

Taloushallinnon tiimit käyttävät usein liikaa aikaa manuaalisiin toimiin ja valvontaan analyysin kustannuksella. Fintech-yrityksenä tehtävämme on siirtää painopistettä.

Automaatio poistaa paljon manuaalista syöttöä ja toistuvia tarkistuksia. Vapautunut aika luo uusia mahdollisuuksia taloushallinnon tiimille.

10 vinkkiä taloushallinnon digitalisointiin

Tämän kaavion avulla saat nopeasti yleiskuvan niistä yrityksistä, joita rahoitustoimintasi auttaa digitalisoimaan entistä enemmän.

Geautomatiseerde management rapportering BrightAnalytics

1. Kirjanpito-ohjelmisto

Rahoitusjärjestelyn perustana on suorituskykyinen kirjanpitopaketti. Kustannuspaikkojen ja kustannusyksiköiden analyyttinen arviointi on vakiintunut toiminto. Tärkeää on myös mahdollisuus integroida kieliohjelmistosi muiden työkalujen kanssa. Kuten pilvipohjainen rahoitusjärjestelmä, automaattiset päivitykset ilman seisokkiaikaa. Erityisen tärkeitä ovat kustannustehokkaat ja valmiit integrointimahdollisuudet API:n kautta.

2. Pankkien yhdentyminen

Het dagelijks uitlezen van bankafschriften en automaattisesti afpunten obv. Rakenteelliset välineet tuovat hienon vaikutelman tämän päivän kirjakertomukseen.

Betalingen, jotka integraation kautta ovat integroituneet kirjapakettisi kanssa, auttavat välttämään sitä, että kirjapakettisi sisältämässäsi aineistossa olevat aineet eivät ole enää saatavilla.

3. Optinen kirjaintunnistus

OCR-teknologiaa käytetään pankkitoimialoilla, jotta suuri osa manuaalisesta data-arkistosta voidaan automatisoida. Usein nämä tiedot on tallennettu rahoitussovellukseen. Ohuet järjestelmät käyttävät myös koneoppimista, jotta ne voivat tehdä oikean hakutuloksen. Ota Pareto-periaate huomioon omassa päädyssäsi ja etsi ensin 20 prosentin vipuvaikuttajia, jotka pyrkivät suurimpaan volyymiin, jotta he voivat hyödyntää tosiasioita.

4. Verkkolasku

Sähköiset toimistot (EDI-toimistot) sisältävät kaikki tiedot rakenteisessa tiedossa, jos OCR ei ole välttämätön. Tiedot on toimitettu ERP- tai kirjanpito-ohjausjärjestelmän työnkulkuun liittyvää kehittämistä varten. Tämän lisäksi on paljon ylimääräisiä automaattisia ohjaimia. Tarkista työkalun avulla, mitkä voorgeconfigureerde koppelingen er bestaan ja mitkä leveranciers eenvoudig, snel, foutloos and met minimale costs geactiveerd kunnen be undertaken.

Faktojen digitaalinen siirtäminen on sallittua kustannustehokkaamman paketin kanssa.

5. Työvoimakustannusten hallinta

Mobiilityökalut antavat työntekijöillemme mahdollisuuden ottaa valokuvia heidän matkoistaan ja työmatkoistaan. Johtajat voivat ilmoittaa tämän erittäin nopeasti ja huolellisesti. Näiden työkalujen ansiosta kustannusten poistaminen ei ole enää kovin tärkeä asia rahoitusalallasi.

6. Työnkulku

Workflow for aankoopfacturen of bestelbonnen, zorgt ervoor dat de juiste information automatisch terechtkomt bij de juiste persoon binnen het bedrijf for goedkeuring. Bij ontvangst van de goederen wordt de kost reeds zichtbaar in de boekhouding. Kun muutoin on huomioitava, että se vastaa parhaimmistoa, tämä merkitään automaattisesti kirjanpitokirjaan. Tässä koko prosessissa rahoitusryhmä ei ole poissa.

7. Automaattinen velkojen perintä ja riskianalyysi

Vertaistekijöiden poistaminen vaatii ehdottomasti ihmisen puuttumista asiaan. Automaattisesti tapahtuva betalingsherinneringen yhdistettynä betalingsrisico inschattingin kanssa voi kuitenkin auttaa sinua, jotta korenin kausi voidaan näyttää.

8. Konsolidointi

Heel wat consolidatieboekingen kunnen automaattisesti gegenereerd worden. Ajattele ensimmäisten konsolidointikustannusten kirjaamista (goodwill of badwill), konsernin sisäisten kustannusten ja opbrengsten eliminointia, ennakkomaksuja ja velkoja …

Sen jälkeen järjestelmä voi auttaa sinua oman vermogenin yhteensovittamisessa, derenttien hallitsemisessa, latenttien rasitusten vähentämisessä…

9. 360°-raportointi

Seuraavan sukupolven talouspäällikkönä olet kiinnostunut analyyseistä ja tietojen keräämisestä, joiden avulla voit parantaa nykyaikaisen toiminnan tuloksellisuutta. Kun emme käytä ainoastaan kirjanpitotietoja, vaan integroimme myös ERP-tietoja, saamme 360°-näkymän, jossa kaikki yrityksen tiedot ja tunnusluvut on keskitetty. Keskittämisen vuoksi koko hallinto on keskitetty. Tämä raportointialusta, jossa on ”yksi ainoa versio totuudesta”, tuottaa laajoja raportteja ja mittaritauluja, jotka ovat saatavilla kaikille sidosryhmille pilvipalvelussa.

10. Ennustaminen ja liiketoiminnan suunnittelu

Suunnittelu on enemmän kuin taulukkolaskennan tekeminen. Laadi liiketoiminta-skenaarioita rahoitus- ja toimintatietojesi perusteella ja selvitä kunkin tapauksen rahavaikutukset.

Jos sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit automatisoida rahoitustoimintasi, voit siirtyä sinne. Voit tehdä monia syöttöjä ja toistuvia ohjauksia automatisoidusti ja voit käyttää enemmän aikaa analyyseihin ja tarkasteluihin. Tällä tavoin rahoituspalvelu on selkeä ja selkeä yrityksen kannalta.

Raportoinnin kautta BrightAnalytics tarjoaa mahdollisuuden saada 360° yleiskuvan organisaatiostasi. Haluatko tietää enemmän tästä opinnäytetyöstä? Ilmoittaudu avoimesti yhdelle webinaareista tai esittelystä.