Talousjohtajana koen BrightAnalyticsin yhdeksi suureksi leikkikentäksi.

-Niels Zutterman, Talousjohtaja
"Olen vakuuttunut siitä, että tämä foorumi tuo lisäarvoa kaikilla aloilla."
- Niels Zutterman, Talousjohtaja

Connectors in use

Modules in use

Johtopäätökset muutamalla klikkauksella

Henkilöstövuokrausyritys Absolute Jobs hallinnoi reaaliaikaisia taloudellisia ja toiminnallisia tunnuslukuja ja tuloksia BrightAnalyticsissa ja tarjoaa räätälöidyt käyttöoikeudet kullekin työntekijälle tai osakkeenomistajalle. Talousjohtaja Niels Zutterman: ”Suoran näkemyksen ansiosta voimme tehdä muutoksia nopeammin ja kasvaa paljon hallitummin. Tulokset ovat käsin kosketeltavissa milloin tahansa sekä yleisellä että yksityiskohtaisella tasolla.”

Haaste

Teemme ylimääräisen mailin. Tällä iskulauseella tilapäistyövoimaa välittävä Absolute Jobs etsii eri alojen yrityksille sopivia profiileja jopa rajojen yli. Noin puolet avoimista työpaikoista täytetään ulkomaisilla työntekijöillä.

”Absolute Jobsilla on nykyään 10 toimistoa Flanderissa ja lisäosastoja Portugalissa, Romaniassa ja Puolassa. Kasvumme on 30-40 prosenttia vuodessa”, sanoo talousjohtaja Niels Zutterman. Kasvu, eri toimipisteet, monet kansallisuudet ja laaja asiakaskunta asettavat toiminnalle monia haasteita. ”Olimme jo jonkin aikaa etsineet vahvaa johdon raportointialustaa.”

Lähestymistapa

Absolute Jobs tunsi jo ennestään tiimin ja BrightAnalyticsin sisartuotteen, BrightStaffing-toiminnanohjauspaketin. ”BrightAnalyticsin Lode ja Olivier ymmärsivät erittäin hyvin, millaista hallintoalustaa me tarvitsimme vuokratyövoimaa välittävänä yrityksenä. Se luo luottamusta”, muistelee talousjohtaja Niels Zutterman.

Seurauksena? BrightAnalytics-alusta otettiin käyttöön kuukaudessa, ja mittaristot mukautettiin erityisvaatimusten mukaisiksi. ”BrightAnalyticsin kaverit tietävät selvästi, mitä he tekevät, ja me tiedämme, mitä haluamme. Sillä on merkitystä, koska pääsimme helposti samalle aaltopituudelle.”

Tulokset

Absolute Jobs on vuodesta 2016 lähtien seurannut tarkasti taloudellisia ja operatiivisia lukujaan BrightAnalyticsin avulla: ”Erityisesti operatiivinen kojelauta on meille erittäin arvokas. Teemme yhteyden HR:ään, talousosastoon jne. Kaikilla on aina oikeat tiedot tilanteiden arvioimiseksi ja perusteltujen päätösten tekemiseksi – kaikilla tasoilla. Ja talousjohtajana se on tietysti minulle suuri leikkikenttä, jossa voin päästää itseni valloilleen”, Zutterman hymyilee.

Myös osakkeenomistajilla on mahdollisuus tutustua raportointiin. ”Osakkeenomistajien kokouksissa esitämme pääasiassa taloudellisia raportteja ja siirrymme säännöllisesti operatiivisiin lukuihin. Näin teemme tuloksista konkreettisempia ja luomme enemmän tuntumaa yrityksemme päivittäiseen toimintaan.” Lisäksi tuloksia ei voi (vahingossa) muuttaa tai poistaa.

Kiinnostuksesta käy ilmi, että foorumi teki vaikutuksen osakkeenomistajien kokouksessa. Joidenkin rakennusalan taustaisia osakkeenomistajien pyynnöstä talousjohtaja järjesti itse esityksen. ”Näyttääksemme, miten työskentelemme BrightAnalyticsin kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että tällä alustalla on lisäarvoa kaikilla aloilla.”

Tulokset

Tuottavien työtuntien, rekisteröintien, työhaastattelujen tai rekrytointien määrä: BrightAnalyticsin käyttöönoton jälkeen Absolute Jobs yhdistää operatiiviset luvut helposti taloudellisiin tuloksiin. ”Se on paras tapa tehdä nopeita ja kohdennettuja muutoksia. Jos esimerkiksi tuloksissa on havaittavissa notkahdus, voimme tarjota työntekijälle mukautettua koulutusta. Selkeän raportoinnin ansiosta olemme aina tilanteen tasalla.”

Alusta ei myöskään ole rajattu tarina. Absolute Jobs istuu parhaillaan BrightAnalyticsin kanssa yhteen hienosäätääkseen järjestelmää edelleen. Yksi lisämukautuksista on linkki sosiaalitoimiston palkkakustannuksiin. ”Sen avulla voisimme laskea bruttokatteemme jo vuokratyöntekijän tasolla”, Niels Zutterman selittää. ”Tiedämme, ettei se ole helppoa, mutta BrightAnalytics on täysin sitoutunut tekemään sen. Arvostamme sitä todella paljon.”

logo flower

BrightAnalyticsin äänet Absolute Jobs mukaan:

  • Tietojen automaattinen synkronointi
  • Enemmän näkyvyyttä hyvin hallittavassa tilassa
  • Oikeusperustainen oikeusohjeet, kun on kyse epäsuotuisista olosuhteista.
  • Kaikki rahoitus- ja toimintatiedot reaaliajassa
  • Lääkärin ammatin harjoittamiseen liittyvät oikeudet

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?