Epämiellyttäviä yllätyksiä? Annamme heille mahdollisuuden! Katsomme aina eteenpäin nykyisten lukujen perusteella.

-Niels Zutterman, Talousjohtaja
"Tiedämme joka kuukausi, missä mennään, ja voimme reagoida nopeasti."
- Niels Zutterman, Talousjohtaja

Modules in use

Hallittu kasvu ilman yllätyksiä

Teknisen henkilöstön ulkoistaminen on kukoistava liiketoiminta. Maxicon kasvoi nopeasti, hyvin nopeasti. Tämä teki lukujen seuraamisesta melko monimutkaista. Näin ollen johto etsi tapaa kasvaa hallitummin, ajantasaisten lukujen ja selkeiden analyysien avulla. BrightAnalyticsin integroinnin ansiosta heillä on aina käytettävissään oikeat tiedot, joiden avulla he voivat tarvittaessa mukauttaa operatiivista hallintoaan.

Haaste

Maxicon on tarjonnut teknisiä profiileja ulkoistamista varten vuodesta 2015 lähtien. Teknisen henkilökunnan lisäksi heillä on käytettävissä myös tieto- ja viestintätekniikan, vähittäiskaupan, insinöörityön ja lennokkiteknologian asiantuntijoita. Maxicon onnistuu löytämään profiileja, joita työmarkkinoilla on niukasti tarjolla, ja se on asiakkaidensa suuri ilo, mistä on osoituksena Maxiconin voimakas kasvu.

Maxiconin organisaatiossa, jossa on yli 150 työntekijää ja suuri joukko alihankkijoita, vallitsee kiire. Ulkoistamistoiminnan menestyksen vuoksi liiketoimintatietojen seuranta ja analysointi muuttui monimutkaiseksi.

Siinä missä pieni yritys voi pitää lukuja silmällä ulkopuolisen kirjanpitäjän avulla ja suurella yrityksellä on täydellinen sisäinen palvelu, Maxicon on jossakin näiden kahden ääripään välissä. He löysivät BrightAnalyticsista ratkaisun sekä taloudelliseen raportointiin että toiminnan optimointiin.

Lähestymistapa

B-Bright-perheen uusi jäsen saapui Maxiconiin, sillä meidän ulkoistamisasiantuntija työskenteli jo BrightStaffingin kanssa menestyksekkäästi. “Tiesimme siis, että BrightAnalytics tekisi myös sen, mitä se lupaa, mutta helppokäyttöisellä tavalla”, toimitusjohtaja Emmanuel Bekaert sanoo. “Yrityksen omistajana, jolla ei ole talousosaamista, käytän kojelautaa intuitiivisesti.”

Käynnistys sujui ongelmitta: Maxicon sai järjestelmän mukautettua heidän mieltymystensä mukaiseksi, heidän valitsemillaan visuaalisilla näkymillä ja erityistoiveilla tietojenkäsittelyä varten. “Tukea tarvitaan harvoin. BrightAnalytics toimii sujuvasti.”

Tulokset

BrightAnalyticsin ansiosta Maxicon pitää sormensa aina pulssissa. Taloudelliset raportit ovat aina ajan tasalla. Lisäksi he voivat helposti vertailla yksityiskohtaisia lukuja, kuten alihankkijoiden ja oman henkilöstön osuutta tai liiketoimintayksiköiden välisiä eroja.

Maxiconin toimitusjohtaja Emmanuel Bekaert kertoo: “Alallamme hyvien työntekijöiden löytäminen on suuri haaste. Asiakkaiden ja avoimien työpaikkojen rekrytointi on lähes automaattista, mutta sisäänvirtaus on vaikeampaa. Automatisoimalla raportointimme meillä on enemmän aikaa ja energiaa keskittyä tähän, ilman yllätyksiä jälkikäteen.”

Tulokset

BrightAnalytics on tukenut Maxiconin kasvua. “Aloittelevana yrityksenä huomaa pian olevansa jäljessä, kun vuositulokset tehdään ulkopuolisen kirjanpitäjän kautta”, sanoo talousjohtaja Niels Zutterman. “Nyt tiedämme joka kuukausi, missä mennään, ja voimme toimia nopeammin. Suosittelen tätä jokaiselle yritykselle.”

logo flower

BrightAnalyticsin edut Maxiconin mukaan:

  • Tavoitteiden mukauttaminen ennusteet huomioon ottaen
  • Risicon tiedot ovat saatavilla todellisten tietojen ansiosta.
  • Dashboard yrityksen ja käyttäjien käytössä

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?