Excel auttoi meitä pitkään, mutta törmäsimme rajoituksiin.

-Anke Ulkens, toimitusjohtaja
"Ensimmäisten haastattelujen ja toteutuksen välillä oli vain vajaat kuusi viikkoa: kaikki sujui hämmästyttävän nopeasti."
- Anke Ulkens, toimitusjohtaja

Connectors in use

Modules in use

Sinulla on välineet vaikuttaa

”Ennen kuin toimistoverkostomme kasvoi, emme juuri koskaan laatineet raportteja: se oli liian hankalaa. BrightAnalyticsin käyttöönoton jälkeen kaikki päätökset perustuvat kattavaan yleiskatsaukseen. Sekä johdon, eri toimistojen että työntekijöiden osalta.” – Anke Ulens, toimitusjohtaja Vivaldis Interim

Käyttäjäystävällinen alusta, jonka avulla voidaan nopeasti hakea ja tulkita kaikkia saatavilla olevia tietoja eri tasoilla. Tämä oli Vivaldis Interimin toive. Lyhyessä ajassa vuokratyövoimaa välittävä yritys kasvoi 30 toimipisteestä 45 toimipisteeseen Belgiassa: ”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta saavutimme rajamme”, sanoo Vivaldisin toimitusjohtaja Anke Ulens. ”BrightAnalyticsin avulla kaikilla 125 työntekijällä on kaikki työkalut omissa käsissään, joilla he voivat vaikuttaa.” Hän lisää: Se oli liian työlästä”, hän lisää: ”Ennen pystyimme pyytämään raportteja, mutta emme koskaan tehneet niin.

Vivaldis käyttää BrightAnalyticsia kahdella tavalla. Ensisijaisesti tiedottaminen johdolle tarvittavien tunnuslukujen ja raporttien avulla. ”Ennen pystyimme siihen myös, mutta tuskin teimme niin. Se oli liian hankalaa ja vei liikaa aikaa. Nyt meillä on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voimme tehdä päätöksiä nopeasti ja käyttäjäystävällisesti. Näemme avainluvut välittömästi ja voimme tarvittaessa eritellä ne: esimerkiksi vertailla nykyisten ja uusien toimistojen suorituskykyä.”

Luvut ja raportit toimistoittain

Luvut ja raportit eivät ohjaa ainoastaan hallitusta, vaan myös eri toimistot käyttävät BrightAnalyticsia päivittäin. ”Liiketoimintamallimme perustuu toimistojen ja työntekijöiden suureen autonomiaan. BrightAnalyticsin avulla he näkevät suorituskyvyn yhdellä silmäyksellä, voivat vertailla sitä ja tietää, mitkä palvelut tuottavat mitäkin katetta. Näin he saavat kaiken tarvitsemansa panoksen voidakseen tehdä parhaat valinnat.”

Käytännönläheinen näkemys konkreettisia päätöksiä varten

BrightAnalytics käyttää kaikkia Vivaldisin oman ERP-paketin, anytime, tietoja: ”Raportit ja tiedot ovat hyvin liiketoimintakeskeisiä. Se on kohteliaisuus! Kyse ei ole IT- tai kirjanpitotaustaisista tiedoista, vaan käytännönläheisistä luvuista, jotka auttavat johtoa konkreettisissa päätöksissä.

Uuden järjestelmän käyttöönotto ei ole koskaan helppoa, ja se on usein pitkä prosessi. BrightAnalyticsin tapauksessa näin ei ollut. Alkuvaiheen keskustelujen ja käyttöönoton välillä oli vain kuusi viikkoa. Sisäisesti vastarintaa ei esiintynyt. ”Se on erittäin käyttäjäystävällinen, ja BrightAnalytics on aina käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää. Mutta itse asiassa se on tuskin tarpeen, koska alusta ei ole epäonnistunut kertaakaan.”

logo flower

De voordelen van BrightAnalytics volgens Vivaldis Interim:

  • Nopea ja ystävällinen
  • Korte implementatietijd
  • Hieno ja nopea suodatus
  • Geweldige service

Haluatko tietää, mitä BrightAnalytics voi tarjota sinulle?